Siema, długo już próbuje sobie ściągnąć CSa non steam 1.6 czy jak to się tam nazywa ;p. Wiele razy ściągałem ale to jakieś dziadostwo było, nie było żadnej gry tylko mi reklamy na cały ekran wyskakiwały xDD. Wie może z kont ściągnąć tą grę żeby grać z innymi przez neta?? Proszę o szybką pomoc.
CS download
O tutaj:
www.combatarms.nexoneu.com
(no co, dobrze mu zrobi )
Grałem i gram w Combat Arms ale jestem ciekawy co to ten cały CS bo tyle moich znajomych gada że on taki za***isty i sam chciałbym zagrać i zobaczyć ;p
Grałem i gram w Combat Arms ale jestem ciekawy co to ten cały CS bo tyle moich znajomych gada że on taki za***isty i sam chciałbym zagrać i zobaczyć ;p
1 CS non stream jest piractwem... wiec nikt ci nie da linka na forum. 2 nie jest za***isty... CS jest z mysla o lamerach ktorzy sa poprostu ciency w inne gry to ida grac w CSa. Znam takich na peczki. i CA jest lepsiejszy.
A pokazałeś im Combata? jak nie to pokaż, po czym stwierdź że CS może mu tyłek lizać.
Ehm jak sie nie myle panie A to Pana post to propagowanie piractwa , a wie pan ze za to grożą surowe konsekwencje
aha to się wszystko pięknie wyjaśniło, a pro po ro jak ktoś z was gra w Combat Arms to jakby co mój nick w grze to SharkPL i gram przewaznie na ALPHA serwerze i szukać mnie na ostatnich serwerach
// Blagam cie... muj... sorry ja jestem dyslektykiem ale to juz przesada - Spawn
Hania sie ucieszy jak zobaczy twoje bledy
Co do Cs`a to jak cos to kup orginała ,teraz jest bardzo tani.
napisze Ci na gg co i jak bo tu mnie za to jaja urwa
za 25 zl dostaniesz klucz do cs 1.6 . to nie jest duzo -.=
nie jest za***isty... CS jest z mysla o lamerach którzy są porostu ciency w inne gry to ida grac w CSa. Znam takich na peczki. i CA jest lepsiejszy.
Czyli uważasz ludzi grających w cs'a za lamerów?? Jestem graczem Cs i osobiście nie uważam się za jak to określiłeś 'lamera' a twoje słowa troszkę mnie irytują. Rozumiem ze możesz nie przepadać za grą, masz prawo jednak zanim coś napiszesz pomyśl przynajmniej raz bo czasami możesz obrazić swoimi słowami innych. Szczególnie że jesteś przedstawicielem tego forum. Dlatego też obelgi w kierunku innych użytkowników nie powinny padać z twojej strony.
Co do Cs'a AldarisPL możesz pobrać non-steam ale po co ? Oryginalny CS nie kosztuje więcej niż 40zl a jeśli chcesz przetestować grę idź zagraj u kolegów.
Za oryginalnego CS'a zapłacisz 30 złoty. Aukcje na allegro. Tymczasem zamykam i podaje Ci linka: BAN 24h
Czyli uważasz ludzi grających w cs'a za lamerów?? Jestem graczem Cs i osobiście nie uważam się za jak to określiłeś 'lamera' a twoje słowa troszkę mnie irytują. Rozumiem ze możesz nie przepadać za grą, masz prawo jednak zanim coś napiszesz pomyśl przynajmniej raz bo czasami możesz obrazić swoimi słowami innych. Szczególnie że jesteś przedstawicielem tego forum. Dlatego też obelgi w kierunku innych użytkowników nie powinny padać z twojej strony.Co do Cs'a AldarisPL możesz pobrać non-steam ale po co ? Oryginalny CS nie kosztuje więcej niż 40zl a jeśli chcesz przetestować grę idź zagraj u kolegów.
Moze faktycznie przegielem... sorka. Ale blagam cie CS jest tak dziecinna gra ze masakra... tam rzucasz kolesiowi granata pod nogi(nawet bez kamizelki) zawsze zostanie mu tez 15% zycia. ale na bank nie zginie... chyba ze granat wybuchnie w powietrzu nad glowa. Albo celowanie z AWP. Co tam ze ten karabin znajperski ma wage ponad 11 kilo. Ale na swojaco bez zadnego wachania celownika mozna z swietna precyzja wysadzic Heada. Ja grajac 3 lata w Operation Flashpoint(ktory naprawde wymaga dobrego skilla od gracza) przeszlem na CS'a. Koles mnie namowil. CS:Source i se siekalem na Arenach(nie wiem czy jeszcze sa se servy ale ponoc Arena#3 byla dla tych PRO) na mapce Italy mialem po skonczonej grze 54 fragi i 5 zgonow. Kolesie mnie wyzywali od jakis j**anych cheaterow. Baaa nawet admin serva mnie sprawdzal indywidualnie.... No bo przeciez jak to mozliwe bym trafil goscia z kalacha(ponoc strasznie "kopie" zaal) zajebal gosciowi heada z 30 metrow i akurat wtedy jak skacze? Automatycznie musze byc cheaterem. A jak dwóch kolesi przekonalem by zagrali w OFP(bo byli prawdziwymi PRO w CS'a) wyzywali te gre bo nie wiedzieli skad dostaja(lol) i mowili ze brak realizmu(zaaaal) "no jak to mozliwe ze nie mozna biec i celowac z kamperki za jednym zamachem"..... LOL?
Siema, długo już próbuje sobie ściągnąć CSa non steam 1.6 czy jak to się tam nazywa ;p. Wiele razy ściągałem ale to jakieś dziadostwo było, nie było żadnej gry tylko mi reklamy na cały ekran wyskakiwały xDD. Wie może z kont ściągnąć tą grę żeby grać z innymi przez neta?? Proszę o szybką pomoc.