CS-GO Drop

Mam pytanie jak gram na tych mapach gdzie grają ludzie z przepustka - czyli te nowe operacje i bez o dziwo mogę grać ale chyba tak może być. Chodzi mi o to czy bez tej przepustki a granie na tych mapach mogą mi wypaść itemy ?. Bo rozegrałem już 12 mecz i żadnego itemka a inni mają ci sami co mecz skrzynke przynajmniej.

Na operacjach mają misje i dostają drop za to, Ty bez operacji nie dostaniesz tego dropu nawet skrzynek.

Dzięki wszystko jasne.

Czyli jak kupiłem operację i gram rankedy an mapkach z operacji to mam szanse na drop? Chyba czegoś nie rozumiem... (tak mam operacje, złoty żeton już)

W tej operacji nie ma dropu za misje tylko za awans tej nowej rangi i tylko raz w tygodniu. Jeśli chodzi o drop skrzynek to na każdej mapie morze ci wylecieć nie tylko z operacji.

Mam pytanie jak gram na tych mapach gdzie grają ludzie z przepustka - czyli te nowe operacje i bez o dziwo mogę grać ale chyba tak może być. Chodzi mi o to czy bez tej przepustki a granie na tych mapach mogą mi wypaść itemy ?. Bo rozegrałem już 12 mecz i żadnego itemka a inni mają ci sami co mecz skrzynke przynajmniej.