Pickem Challange ładnie zakończony. 78 punktów.
CS:GO Dyskusja ogólna
Pickem Challange ładnie zakończony. 78 punktów. http://scr.hu/4xc7/h327x
Kurde zazdro... Ja zdobyłem 72 nici ze złota :/
A ja zdobyłem....nic. Szkoda mi było hajsu na naklejki. Grunt, że 1 Souvenir przez cały turniej dropnął oglądając każdy mecz.
^Souvenir Dust2 czy jednak fartowny Cobble? )
Niestety Inferno, poczekam z pół roku i wtedy sprzedam.
Mi wyleciał na overpassie ile może być warty za kilka miesięcy?
Niestety Inferno, poczekam z pół roku i wtedy sprzedam.
W lato będzie następny turniej, więc nie ma sensu trzymać tak długo. Poza tym nic z tej skrzynki nie leci
Mi wyleciał na overpassie ile może być warty za kilka miesięcy?
Zobacz sobie na historie cen z innego turnieju na rynku
A mi poleciały 3 paczuszki Inferno, Cache i Mirage. Pewnie je sobie otworzę
Pytanie mam odnośnie tego typowania. Wiem tyle, że się kupuje naklejki i typuje zwycięzców. Ale co dalej? Świeży jestem na arenie CS'a i nie do końca wszystko wiem co i jak.
mi niestety na 5 meczy ani 1 skrzynka nie wypadła
może przy następnym turnieju
co do meczu fanatic vs NiP - bardzo fajny ten finał . Szkoda troche NiP bo pod koniec grałi bardzo fajnie
W lato będzie następny turniej, więc nie ma sensu trzymać tak długo. Poza tym nic z tej skrzynki nie leci Zobacz sobie na historie cen z innego turnieju na rynkuNawet jak będzie esl one cologne to ceny paczek nie spadną a do tego czasu moja podrożeje o parę euro jak w poprzednich turniejach.
A mi poleciały 3 paczuszki Inferno, Cache i Mirage. Pewnie je sobie otworzę Pytanie mam odnośnie tego typowania. Wiem tyle, że się kupuje naklejki i typuje zwycięzców. Ale co dalej? Świeży jestem na arenie CS'a i nie do końca wszystko wiem co i jak.
Kupujesz, stawiasz naklejke na drużyny które wyjdą z grup a potem zwycięzców ćwierć pół i finału. Od danych progów dostajesz żeton
mam pytanie o faceita bo chciałbym tam spróbować swoich sił
są tam jakieś punkty F ( takie pomarańczowe ) za które można kupić skiny broni
chciałbym zapytać za co się je dostaje i ile się ich dostaje za 1 grę ?
słyszałem też że można tam grać mając konto premium , a bez konta premium można grać ?
gdy gram sam z "randomami" to jak gra wyszukuje party wg jakiejś rangi czy całkowicie losowo ?
jak już wybiore grę w faciet to łącze się ze steamem przez strone www faceita ? i z serwerem łącze się normalnie przez znajdź grę w cs:go ? czy jest inaczej ?
W tym poście możecie pisać wszystko o cs'ie np. pochwalić się skinem czy może KOSĄ.
Zapraszam do dyskusji.