CS:GO Ekipa + Serwer

Yo! Od jesieni tamtego roku gram w Counter Strike Global Offensive trochę juz ogarniam ;] i poznałem kilku fajnych ludzi którzy grają bez spiny.

Utworzyliśmy pewną grupę która pewnie przerodzi się w przyszłości w jakiś zorganizowany clan ale nasze rangi są zróżnicowane i ciężko gra się mecze rankingowe oraz nie zawsze jesteśmy w komplecie.

Otworzyliśmy też swój własny serwer cs:go 10 slotów 5v5 na zasadach turniejowych aby móc wspólnie ćwiczyć ale jak już wspomniałem brakuje nam ludzi dlatego chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich graczy do wspólnego grania meczy rankingowych lub grania na naszym serwerze w ramach treningu ;d oprócz serwera cs:go posiadamy także własny serwer ts3 na który również serdecznie zapraszam.

Wymaganie: nie spinać !

Jeżeli jest ktoś chętny do wspólnego grania pisać śmiało ,a ja udostępnię potrzebne informacje. Im więcej tym lepiej!

A ja bym prosil Silver 4 w CS:GO :)

Poprosze PW z adresem :3 Chetnie pogram po niedawnym zakupie tej wersji... Posiadam drugie konto Steam (szukalem mudzina w znajomych do wspolnej gry ale zaden sie nie znalazl) i chetnie moge wypozyczyc na dluzsza mete

PW wysłane :)

Mógłbym się dołączyć. Już od jakiegoś czasu gram w cs:go ;d (jakieś 300h na steamie ;d)

Poproszę dane serwera na PW :)

PW Wysłane raczej nikogo nie pominołem.

Jest mały problem z serwerem gdyż jak już 1 osoba gra to nie można normalnie dołączyć do serwera można tylko poprzez znajomych klikając dołącz postaram się to naprawić.

Również prosiłbym o dane.

Złoty Laur III mała ranga ale ciągle idzie w górę. :)

Chętnie pogram. Poproszę PW z danami
Mniej więcej Elitarny Mistrzowki Protektor / Mistrzowki Protektor II
http://steamcommunity.com/id/Erx1

Dobra na serwer można dochodzić normalnie tylko poprzez konsole czyli ~ connect i ip serwera

Zapraszam również na ts ! ;]

Również prosił bym o informacje do serwera. :)

Złoty laur 3 również prosiłbym o kontakt steam lub dane serwera PW :)

http://steamcommunity.com/profiles/76561197996759662/

Również chętny - mamy ekipę trzech osób na turnieje. Link w sygnaturce do profilu.

Wszystkim dane wysłałem, na serwer trzeba wbijać się poprzez konsole

Zapraszam na serwer ts3 gdzie można wspólnie pograć lub zagrać razem rankedy (turniejowe) nasze rangi od sreber do 3 gwiazdek

Jak co mogę pograć z kumplem.

Master Guardian II i Distinguished Master Guardian,jak co PM

Poprosze PW z info tez pogram

z tylu chętnych na ts wbiło zaledwie 2 osoby dosyć marny wynik zachęcam bo atmosferka myślę przyjemna.

Bym wbil lecz od razu po pw wbilem na server a tam ping skacze miedzy 150-200 i sadzilem ze nie ma sensu.... Mam Ciebie w znajomych i akurat wolne dzis to postaram sie wbic

a jeśli zaczynam przygodę z cs go mógłbym też pograć?