CS:GO fps drop

Problem polega na tym iż podczas gry z 70fps miewam dropy do około 20-30 fps . Gre kupiłme dziś , gram na low na rozdzielczości full-hd (ale na niższych było to samo) .

Sprzęt to laptop z intel core i5-3337U 1,8 GHz, Gforce 710M , 8GB ramu .

Jakieś pomysły co z tym zrobić ?

Aktualizacja sterownikow, przeskanowanie systemu antywirusami, format dyskow, reinstall systemu. Do wyboru do koloru.

I wogole kto majac taki sprzet gra na low?

Stery aktualne, wirusów nie ma a dwa kolejne to nie przesadzajmy laptop ma dopiero z miesiąc :)

Jeszcze nie dopisałem System Windows 8.1 64bit

Włącz/wyłącz vsync, też jeśli masz włączone wyłącz multicore rendering.

Pewny że to fps? Może po prostu lag? Serwery mają ostatnio problemy.

Gram na botach , teraz zauważyłem że gry przez internet wgl mi nie działają , CS się zwyczajnie wyłącza (Używam gamebostera ale on nic nie daje)

Gram na botach , teraz zauważyłem że gry przez internet wgl mi nie działają , CS się zwyczajnie wyłącza (Używam gamebostera ale on nic nie daje)

Jak to wyłącza? Wiesz że aby grać online trzeba uruchomić cs ze steama?

A tak w ogóle kliknij na cs ( z biblioteki steam ) > properties > local files > verify intergrity of game cache

Też próbuj uruchomić jako admin, może Twój firewall coś blokuje.

Ogarniam takie rzeczy :) , po prostu gra się wyłącza minimalizuje do pulpitu wyskakuje okienko zamykanie aplikacji i bach.

Mam to samo. Tylko że u mnie problem pojawia się podczas ponownego ładowania się gry. Przeinstalowywałem GO 2x i jest to samo. Może jakaś kolejna łatka to naprawi.

Naprawdę coś może człowieka trafić , dobrze że to tylko 3 euro...

Problem polega na tym iż podczas gry z 70fps miewam dropy do około 20-30 fps . Gre kupiłme dziś , gram na low na rozdzielczości full-hd (ale na niższych było to samo) .

Sprzęt to laptop z intel core i5-3337U 1,8 GHz, Gforce 710M , 8GB ramu .

Jakieś pomysły co z tym zrobić ?