Dla bardziej obytych garść pytań, bo fora steam'u to wiadomo...
a) Gdzie grać, tj. czy istnieje jakiś competetive matchmaking? Obecnie na moim profilu widnieją 3 wygrane gry w trybie competetive (efekty zadań) i nie powiem, czuje się tam jak ryba na rowerze. Wiem, że gram gorzej niż inni w drużynie. Czy w pewnym momencie gra sparuje mnie z i przeciw "słabszym" czy czeka mnie droga na golgote po tłuczonym szkle?
Czy istnieje możliwość grania (tj. wyszukiwania z automatu) gier daleko od naszych kochanych rodaków? Bo na trybie casual średnio po dwóch-trzech minutach zbiera mi się na mdłości ('elo ziomki jak leci, jaja mnie bolą" czy "bueeerk k**wa" albo też "zamknij ryj i mów po polsku") a sam w sobie tryb chyba dobry na "docykanie" się w grze.
c) Zmiana celownika na okrągły - można to jakoś zrobić? Bo standardowy jakoś wybitnie mi nie pasuje.
d) Jak w końcu wygląda system dropu? Mam zakupiony Breakout, jak na razie spadły mi dwie skrzynki i cztery misje, kiedy limit się resetuje i ile zostało mi do jego wyczerpania? Bo chciałoby się jakąś skórkę mieć, czemu nie?