Cs Go Lounge(salon) Jak się obstawia?

Siema, ostatnio znajomy pokazał mi tą stronę i chciałbym się dowiedzieć o niej więcej. Nie mam pojęcia jak robi się zakłady w meczach. Jakie są zasady itp. jakby ktoś się znał niech napisze coś o tym.

Też mnie ciekawią te zakłady o skiny.Jak to działa ? Tłumaczcie :D

Z tego co teraz rzuciłem okiem CS GO lounge nie różni się od wersji do Doty. A więc jeżeli nic nie zmienili w zasadach to obstawiasz przedmioty na daną drużynę jeżeli wygrasz odbierasz to co postawiłeś plus swoją wygraną zależną od rate. Jeżeli twoja drużyna przegra tracisz przedmiot. Warto pamiętać że nagrody są jakościowo zależne od przedmiotu który postawiłeś, więc stawiając jakiś rzadki przedmiot otrzymamy w razie wygranej równie rzadki przedmiot. Dawanie i odbieranie przedmiotów odbywa się za pośrednictwem botów.

Obstawianie na Loungnie to zwykły bukmacher. Obstawiasz przedmiot (max 4 skiny/nalepki itp.) na jedną z dwóch drużyn, które będą grały w najbliższym czasie (są po prawej mecze, które nastąpią w ciągu 24h). Następnie dajesz botowi (nie wiem jak odmienić to słowo) na handlu, który wyskakuje w prawym dolnym rogu ekranu z napisem "Your offer is ready". Akceptujesz wszystko i czekasz na wyniki meczu :) Każdy przedmiot ma swoją wartość, który jest mnożony razy KURS aktualnego meczu. Jeśli kurs jest zbyt mały, a nasze przedmioty są mało warte nic nie wygramy. Mamy 21 dni na odebranie przedmiotów. Oto cała filozofia :)

Klikam na pojedynek a dalej co? pisze mi to

Google Tłumaczy

Aby korzystać z naszego systemu oferty handlowej, musimy swoje STATYSTYKI handlową adresTen adres nie będą publicznie widoczne. Możesz zmienić / usunąć w każdej chwili w " Mój Profilkarcie ". Proszę wpisać poniżej adres URL i naciśnij przedłożyć:
Nie mam żadnych opcji, żadnego przycisku "Your offer is ready".

@Kierowca

Wchodzisz w podkreślony link i przerzuca Cie na stronę steam'a. Na dole (mniej więcej w 3/4 strony) masz podany swój adres handlowy. Kopiujesz i wklejasz go na Lougnie (w tej zielonej ramce co Cię przeniosło na stronę steama) :) Wtedy połączy Cię twój ekwipunek ze stroną przez co będziesz mógł handlować.

Dziękuje, teraz kumam jak to jest. Może zrobimy temat do obstawiana, na kogo się opłaca itp.

Kazdy gracz co gra w CS:GO prawdopodobnie jakos subjektywnie wystawia te przedmioty.

Myslalem ze NIP zacznie wygrywac i stracilem skiny wartosci +/- 5 euro :)

Ja raz obstawiłem 1 raz na VP vs Nip i straciłem eq warte 3 euro.

Ja też zacząłem stawiać, no ale jak Virtusi przegrywają z dignitasem to się zirytowałem :D

Wchodzisz, wybierasz mecz jaki Cie interesuje, wybierasz druzyne na ktora stawiasz, pozniej przekierowywuje Cie na twoje konto steam i dodaje bota do znajomych ktory jak bedzie wolny do Ciebie wylse prosbe z tradem, stawiasz 4 itemy bo tyle mozna max po czym zgadzasz sie na trade. Wchodzisz na strone i widzisz jakie itemy sa twoje i ile mozesz $ wygrac. Ot cała filozofia.

Siema, ostatnio znajomy pokazał mi tą stronę i chciałbym się dowiedzieć o niej więcej. Nie mam pojęcia jak robi się zakłady w meczach. Jakie są zasady itp. jakby ktoś się znał niech napisze coś o tym.