CS GO Lounge

Hej mam problem, otóż 2 razy postawiłem i 2 razy drużyna wygrała lecz nie dostaje przedmiotów które wygrałem tylko przedmioty które obstawiłem, o co chodzi? (w my bets są tylko moje)

Serwery przeciążone wbij na strone o 5 rano

Czyli co z tego że dobrze obstawiłem jak nic nie dostane..

Bardzo prawdopodobne, że twoje obstawione przedmioty miały strasznie małą wartość (np. ~0.30-0.50E łącznie) i obstawiłeś na faworyta meczu (powyżej 50%) przez co nic nie dostałeś, ponieważ za mało $$ miałeś do wygrania. Jeśli stawiasz strasznie mało warte rzeczy na "faworyta" (lepszy %) to nie spodziewaj się czegokolwiek :)

Ja naprzyklad duzoo obstawiam i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie niczego nie dostac.. No chyba z raz kiedy nagroda wynosila 0.14 czy jakos tak wiec jesli bylo to mniej niz ok. 0.30 to sie nie dziw ;)

to ile minimum musi być?

A dałeś itemy botowi ?

Czasem nie daja. Ja obstawilen na 80% wina itemek za 0,03 i wygralem drugi o tej samej wartosci a potem 4 itemki w 3 kolejnych i nic nie wygralem. Jesli ktos nie postawi na 2 druzyne pewnie nic sie nie zgarnia.

dałem teraz 4 itemki zobaczymy czy coś dropnie

jak już obstawiłeś i wygrałeś wejdź w zakładkę mybets, przenieś itemy do retrun request i przycisk na dole ,zapomiałem co tam jest na nim napisane.

Kutasznikov no co ty? chyba nie rozumisz, obstawilem (umiem obstawiac) i nic nie dostałem oprócz moich itemasów, natomiast wczoraj normalnie dostałem

Hej mam problem, otóż 2 razy postawiłem i 2 razy drużyna wygrała lecz nie dostaje przedmiotów które wygrałem tylko przedmioty które obstawiłem, o co chodzi? (w my bets są tylko moje)