CS GO lounge

Wie ktoś co się dzieje z CSGO lounge?

Nie mam nagrody za mecz VP. Postawiłem 3$, żeby nie było, bo ktoś coś pisał, że musi być powyżej 1$.

Z kolei za mecz Navi dostałem, zamiast 1,5$, skinka za 0.02$ xD

Tak się już zdarzało? Będą zwroty? Robienie pod siebie podczas meczów na nic?

Mam to samo. Postawiłem skiny za 2$ i nie dostałem nagrody.

Postawić skiny które są warte 2$, a mieć do wygrania skiny za 2$ to dwie różne rzeczy. Możesz i skin mieć który jest warty 5$ ale jak value nagrody będzie poniżej 1$ to nic nie dostaniesz ....

Od kiedy? Jeszcze dziś wygrałem normalnie skin za 0.63. I zawsze tak było.

Postawić skiny które są warte 2$, a mieć do wygrania skiny za 2$ to dwie różne rzeczy. Możesz i skin mieć który jest warty 5$ ale jak value nagrody będzie poniżej 1$ to nic nie dostaniesz ....

Jakie ty głupoty gadasz że jak wartość wygranej jest poniżej 1$ to nic się nie dostaje. Nawet jak masz wartość 0,10$ to dostaje się wtedy załóżmy 5 białych skinów. A co do pierwotnego problemu, to może są po prostu jakieś opóźnienia i później dostaniesz skiny.

Ja ostatnio postawilem skiny (nie pamietam dokladnie za ile), ale do wygrania mialem jakies 0,4$, i tylko otrzymalem zwrot postawionych skinow.

Mozliwe ze jest tak dlatego, ze wygraną z postawienia otrzymuje sie od graczy ktorzy przegrali na tym Becie, a ze bylo ich o wiele mniej niz tych ktorzy obstawiali ze mna na "pewniaka" to bylo tez mniej skinow od tych co postawiali ryzykownego beta i akurat nie wystarczylo dla wszystkich :)

Problemem jest niewyplacalnosc. czyli za duzo ludzi postawilo na to co ty a za malo na przeciwna. tez tak mialem i wkoncu przestalem stawiac i grac w cs go. cpam w coha oporowo :P

Wie ktoś co się dzieje z CSGO lounge?

Nie mam nagrody za mecz VP. Postawiłem 3$, żeby nie było, bo ktoś coś pisał, że musi być powyżej 1$.

Z kolei za mecz Navi dostałem, zamiast 1,5$, skinka za 0.02$ xD

Tak się już zdarzało? Będą zwroty? Robienie pod siebie podczas meczów na nic?