CS:GO Misje operacji Breakout

Witam :)

Mam pytanko co do misji CS:GO ponieważ już dostałem parę misji Standardowej jakości i drop to były jedynie śmieci. Wiec moje pytanie czy żeby zdobyć jakieś lepsze itemki z misji czerwone lub fioletowe to muszę wydropic misje lepszej jakości ? Czy mam szanse na lepszy item z każdej misji ?

To tak jak z itemami na koniec meczu. Wszystko zależy od szczęścia co ci wylosuje.

Ja też już 10 misji skończyłem i same śmiecie po 4 centy

szansa na dragon lore jest jeszcze mniejsza niż na nóż :)

A jest jakiś limit na drop misji? Bo udało mi się cztery wydropić i jak na razie nic więcej mi nie chce wypaść.

A masz miejsce na te misje? Bo mozesz mieć max 2 naraz. Jak ja mam wolny slot to misja leci po 1 czy 2 meczach. Tak mi sie wydaje.

Misje dropia maksymalnie 3 razy tygodniowo. Drop z misji jest losowy, Ciekawi mnie czy jakąś szansę zwiększa na drop rodzaj odznaki Breakout jaką się ma :D

Mi w 9 misji dropła awp ale nie ta główna tylko za 10e w kolejnej znowu śmieci, dlatego sądzę że drop nie zależy od odznaki

Witam :)

Mam pytanko co do misji CS:GO ponieważ już dostałem parę misji Standardowej jakości i drop to były jedynie śmieci. Wiec moje pytanie czy żeby zdobyć jakieś lepsze itemki z misji czerwone lub fioletowe to muszę wydropic misje lepszej jakości ? Czy mam szanse na lepszy item z każdej misji ?