CS GO na steam za 2 euro

Siemka. Czy ktos wie cos o tej promocji ze bedzie w przyszlosci? Bo chcialem sie wymienic kontem do lola za konto do CS GO, ale inny gosciu napisal, ze za niedlugo ma byc za 2 euro na steamie. Czy to prawda, czy gosciu chcial mnie wrobic. Z gory dzieki za odpowiedz.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/62091-steam-summer-sale/

Tu jest odpowiedź na twoje pytanie.

O ile się nie mylę to nawet za 1,50€

Ale CS'a tez przecenia?

everything.gif

A przez ile to bedzie trwac? Bo 19 czerwca mnie nie ma w domu, a chcialbym tego cs'a

Steam summer sales trwa z tydzień lub dwa. Spokojnie, zgarniesz cs'a i inne, strasznie przecenione perełki ;).

A jak doladuje portfel za 20 zl to ile to bedzie euro? Bo minimalnie musi byc 5 euro doladowanie a nie wiem czy mi starczy te 20zl zebym mial 5 euro

Kup se PSC za 20 czy 30 i nie musisz doładowywać portfela steam >.>

Jeżeli Chcesz doładować portfel Steam za 5€ to jednak zabraknie Ci 0,3€ więc same 20zł nie starczy żeby doładować konto.

Jak kolega wyżej, możesz normalnie kupić grę z paysafecard bez potrzeby doładowywania portfela

Wyprzedaż rozpocznie się 19 czerwca i potrwa 9 dni - do 28 czerwca (+ dodatkowe dwa dni "dogrywki", podczas której będzie można zakupić najlepsze tytuły z minionych promocji). Więc każdy powinien dorwać co będzie chciał ;)

A wie ktos ile gdzies mniej wiecej moze kosztowac Dont Starve?

1-3€

A wie ktos ile gdzies mniej wiecej moze kosztowac Dont Starve?

Ja wyłapałem dzięki błędowi za 1 € ale średnia cena to coś koło 3€

A jest juz moze jakas rozpiska co po ile bedzie kosztowac?

Rozpiski nie będzie, Steam lubi zaskakiwać swoich klientów :D Poczekaj jeszcze te 2 dni;)

Chce upolowac CS GO za 2 euro i dont starve mniej niz 3 euro.

To czekaj i wypatruj.

Siemka. Czy ktos wie cos o tej promocji ze bedzie w przyszlosci? Bo chcialem sie wymienic kontem do lola za konto do CS GO, ale inny gosciu napisal, ze za niedlugo ma byc za 2 euro na steamie. Czy to prawda, czy gosciu chcial mnie wrobic. Z gory dzieki za odpowiedz.