CS:GO nie odpala

Witam!

Chciałem dzisiaj pogra w świeżo kupionego "goła", ale nic z tego. Proces csgo.exe sam się zamyka. Co mogę zrobić?

P.S. Dostaję info, że jestem w grze na jakieś 5 sekund. Nie spotkałem się jeszcze z takim cudem, także przeguglowałem trochę, nic z tego. Wszystkie inne gry śmigają bez problemu

Specyfikacja:

CPU: i5 3350P@3,85Ghz
GPU: Asus GTX 760 DCII OC
RAM: 2x4gb GoodRam 1866Mhz+Arctic RC
MOBO: MSI Z77-GD65
PSU: Thermaltake Smart Se 530W

Sprawdzałeś spójność plików? Możliwe, że przy pobieraniu jakiś plik został uszkodzony.

Na internecie jest tyle możliwości które mogą to naprawić, że chyba musiałbym je pół dnia wypisywać tutaj ;P Powiedz tylko czy po uruchomieniu gry włącza Ci się filmik początkowy czy gra crashuje się zanim w ogóle cokolwiek się zdąży pojawić?

Nic się nie pojawia, jedynie info, że jestem w grze

Większość for przeszukałem właśnie:)

Spójność plików sprawdzałem już dawno

Go to your csgo directory (steam/steamapps/common/counter-strike global offensive). then csgo -> cfg and open video.txt. In the video.txt you will find a line which says: setting.mem_level. Change the value of that to 0 (between the " "). Launch the game and it will probaly stop crashing.

Spróbuj coś takiego? Zdarza się, że początkowe video crashuje.

Alternatywnie:

Wchodzisz w bibliotekę gier -> Prawym na ikonę CS:GO -> Właściwości -> Opcje uruchamiania -> i w okienku wpisz: -novid

Nic z tego, próbowałem

Wyłącz kartę dźwiękową w menadżerze urządzeń i spróbuj odpalić grę. Miałem podobny problem z APB i The Crew (w becie) i to pomogło.

Znowu brak reakcji

A próbowałeś zmienić zgodność aplikacji CS:GO? I uruchamiać jako administrator? Albo bardziej podstawowa opcja: Całkowite wyczyszczenie steama i cs:go z kompa + rejestrów i ponowna instalacja na czysto od początku?

Niestety, to również zrobiłem

Pozostaje Ci jedynie pisać do supportu gry może pomogą :/

Wczoraj napisałem, czekam na odpowiedź

Zrobię ew. reinstall

Witam!

Chciałem dzisiaj pogra w świeżo kupionego "goła", ale nic z tego. Proces csgo.exe sam się zamyka. Co mogę zrobić?

P.S. Dostaję info, że jestem w grze na jakieś 5 sekund. Nie spotkałem się jeszcze z takim cudem, także przeguglowałem trochę, nic z tego. Wszystkie inne gry śmigają bez problemu

Specyfikacja:

CPU: i5 3350P@3,85Ghz
GPU: Asus GTX 760 DCII OC
RAM: 2x4gb GoodRam 1866Mhz+Arctic RC
MOBO: MSI Z77-GD65
PSU: Thermaltake Smart Se 530W