[CS:GO] Poszukiwanie ludzi do gry. [LE+]

Witam wszystkich forumowiczów.

Wraz ze znajomym z którym gram już od jakiegoś czasu, poszukujemy kilku osób do wspólnej gry w CS:GO. Szukamy ludzi bardziej ogarniętych, lub takich którzy chcą się czegoś nowego nauczyć, jednak te minimum mają ogarnięte. Nie szukamy koxów, proplayerów, typowych Januszy gamingu, głównie chodzi o wspólne napieprzanie hedów i prowadzenie rozmowy na jakimś tam poziomie.

Moja ranga oskaluje w okolicy Legendary Eagle, a mojego kolegi w Elite Legendary Eagle. Szukamy najlepiej osób z podobnymi rangami, mogą być też wyższe.

Wiek najlepiej 16+, sami mamy powyżej 20.

Mikro i TS3 to podstawa.

No i chęci. Każdy dobrze wie, że w csie czasem się wygrywa, czasem przegrywa. Nie można się poddawać po porażkach i trzeba przeć do przodu, bez zbędnego lamentowania, narzekania, czy "rage'owania". Już i tak wystarczająco rusków trzeba słuchać :D

Każdego zainteresowanego zapraszam do dodawania na steam: bantikat.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Ja chętnie zagram, z tym, że ty musiałbyś wysłać mi zaproszenie, bo mam zablokowane(jedyna gra na tym koncie to cs z klucza).

Shmirel(avatar z Na'Vi.

Ale co to znaczy, ze oskaluje w okolicy legendary eagle? Masz DMG, czy nie masz rangi, ale zakladasz, ze bedziesz mial orzelka po rozegraniu placementow?

Btw, nie Elite Legendary Eagle tylko Legendary eagle master.

http://steamcommunity.com/id/jjhouse/ zapros

Witam wszystkich forumowiczów.Wraz ze znajomym z którym gram już od jakiegoś czasu, poszukujemy kilku osób do wspólnej gry w CS:GO. Szukamy ludzi bardziej ogarniętych, lub takich którzy chcą się czegoś nowego nauczyć, jednak te minimum mają ogarnięte. Nie szukamy koxów, proplayerów, typowych Januszy gamingu, głównie chodzi o wspólne napieprzanie hedów i prowadzenie rozmowy na jakimś tam poziomie.Moja ranga oskaluje w okolicy Legendary Eagle, a mojego kolegi w Elite Legendary Eagle. Szukamy najlepiej osób z podobnymi rangami, mogą być też wyższe. Wiek najlepiej 16+, sami mamy powyżej 20.Mikro i TS3 to podstawa.No i chęci. Każdy dobrze wie, że w csie czasem się wygrywa, czasem przegrywa. Nie można się poddawać po porażkach i trzeba przeć do przodu, bez zbędnego lamentowania, narzekania, czy "rage'owania". Już i tak wystarczająco rusków trzeba słuchać Każdego zainteresowanego zapraszam do dodawania na steam: bantikat.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witam:

Zgłaszam się, wymagania spełniam. Moja ranga to Master Guardian Elite ale po 1 wygranej powinien wskoczyć szeryf ;) Jest jeden problem, otóż mam zablokowaną możliwość zapraszania do znajomych dlatego dobrze by było gdybyś mnie zaprosił. Tutaj podaje ci steam link http://steamcommunity.com/id/jayfaker

Witam wszystkich forumowiczów.

Wraz ze znajomym z którym gram już od jakiegoś czasu, poszukujemy kilku osób do wspólnej gry w CS:GO. Szukamy ludzi bardziej ogarniętych, lub takich którzy chcą się czegoś nowego nauczyć, jednak te minimum mają ogarnięte. Nie szukamy koxów, proplayerów, typowych Januszy gamingu, głównie chodzi o wspólne napieprzanie hedów i prowadzenie rozmowy na jakimś tam poziomie.

Moja ranga oskaluje w okolicy Legendary Eagle, a mojego kolegi w Elite Legendary Eagle. Szukamy najlepiej osób z podobnymi rangami, mogą być też wyższe.

Wiek najlepiej 16+, sami mamy powyżej 20.

Mikro i TS3 to podstawa.

No i chęci. Każdy dobrze wie, że w csie czasem się wygrywa, czasem przegrywa. Nie można się poddawać po porażkach i trzeba przeć do przodu, bez zbędnego lamentowania, narzekania, czy "rage'owania". Już i tak wystarczająco rusków trzeba słuchać :D

Każdego zainteresowanego zapraszam do dodawania na steam: bantikat.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.