CS:GO problem

Witam nie wiem czy to problem z kompem, czy z CSem, ale nie miałem wcześniej tego problemu... Zaczął się pojawiać od pewnego czasu. Otóż gdy chcę grę zminimalizować, wyjść z niej całkowicie, bądź zmienić rozdzielczość, pokazuje się czarne tło i nie mogę nic zrobić, nawet CTRL+ALT+DEL. Zostaje jedynie HARD RESET. Męczące jest to nie powiem, że nie... Więc jeżeli ktoś wie jak się uporać z tym to byłbym wdzięczny. Dodam tylko, że jak już uda mi się zmienić na tryb okienkowy (nie fullscreen) to nie ma problemu.

zajęło mi to 7 sekund:
https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/312265589448839188/

"Nesha BIG Boss:

I found fix, go to AMD Radeon Setting (right click on desktop) then go to desktop, and enable GPU Scaling and virtual super resolution. That works for me. This is only if you have AMD GPU. "

zajęło mi to 7 sekund:https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/312265589448839188/

"Nesha BIG Boss:

I found fix, go to AMD Radeon Setting (right click on desktop) then go to desktop, and enable GPU Scaling and virtual super resolution. That works for me. This is only if you have AMD GPU. "

A screen ze stoperem jest? ^_^

Witam nie wiem czy to problem z kompem, czy z CSem, ale nie miałem wcześniej tego problemu... Zaczął się pojawiać od pewnego czasu. Otóż gdy chcę grę zminimalizować, wyjść z niej całkowicie, bądź zmienić rozdzielczość, pokazuje się czarne tło i nie mogę nic zrobić, nawet CTRL+ALT+DEL. Zostaje jedynie HARD RESET. Męczące jest to nie powiem, że nie... Więc jeżeli ktoś wie jak się uporać z tym to byłbym wdzięczny. Dodam tylko, że jak już uda mi się zmienić na tryb okienkowy (nie fullscreen) to nie ma problemu.

A jakieś info odnośnie sprzętu możesz dać? Np coś o karcie graficznej, systemie itd? ;)

IMG_0634.PNG

zajęło mi to 7 sekund:https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/312265589448839188/

"Nesha BIG Boss:

dzieki ci bardzo, nie szukam bo nie mam czasu, pracuje 24/7 dwa weekendy w miesiacu mam wolne a jak jestem w domu robie to co nalezy do mnie w domu, na csa mam tyle czasu co nic, czesto wychodze z gry podczas meczy turniejowych, wiec teraz gram czesciej w te inne tryby... co do ustawien ktore podales mi, mialem je tak ustawione zawsze, widocznie aktualizacja przywrocila mi wartosci domyslne radeona :/

dzieki ci bardzo, nie szukam bo nie mam czasu, pracuje 24/7 dwa weekendy w miesiacu mam wolne  a jak jestem w domu robie to co nalezy do mnie w domu, na csa mam tyle czasu co nic, czesto wychodze z gry podczas meczy turniejowych, wiec teraz gram czesciej w te inne tryby... co do ustawien ktore podales mi, mialem je tak ustawione zawsze, widocznie aktualizacja przywrocila mi wartosci domyslne radeona :/

Grunt, że pomogło