Cs go pytania newbie

Witam serdecznie mam pare pytan o drop.

1 ile kazda przepustka moze wydropic dziennie i tygodniowo? (na zwyklej 5 mi droplo)

2 na jakich serwerach musze grac i jak dlugo?

3 mam szanse na drop kluczyka, ciekawi mnie skad ludzie maja po 30?

4 musze brac aktywny udzial w grze czy moge wejsc i robic afk ?

5 czy posiadajac jakas przepustke mam wieksza % szanse na drop?

1.Nie wiem o co ci chodzi.

2.To nie ma znaczenia, jak będzie ci miało coś dropnąc to dropnie, opłaca się grać turniejowe(mixy) jak i na serwerach z dużą ilością slotów(32+)

3.Klucze nie dropnią, możesz je jedynie kupić.

4.To i to, są serwery typu Idle gdzie wchodzisz i afczysz, zostawiasz gre na 5h-10h i czekasz na drop.

5.Nie, przepustki dają ci tylko możliwość grać na nowych mapach i 1 w tyg. dropi ci skrzynia z danej przepustki, nie mając przepustki nie dropnie ci jej skrzynia. Podsumowując, jeżeli nie masz przepustki Phoenix, to nie masz na co liczyć że dropnie ci skrzynia Phoenix.

Przez tydzien dropie srednio 2 skrzynki i ze 2 skiny do broni. Wypada na kazdy serwerze gdzie jest wiecej niz 3 graczy(z tego co pamietam)

Co do 1 chodzi mi ze maks bez przepustki droplem 5, dwa dziennie i tak czytalem ze 4-5 dropi. Na roznych forach pisali ze bravo daje wiecej, 7 na tydzien. A te idle serwer sa legalne bo nie chcial bym dostac bana.

1. Przepustka daje ci możliwość na uzyskanie skrzynki z danej przepustki
2. O ile się nie myle drop jest na serverach które są chronione VAC
3. Klucze trzeba kupic. Ludzie mają je dużo dlatego że handlują na róznych forach grami, skinami z cs'a, kartami bądź przedmiotami z innych gier.
4. Serwery IDLE, są to serwery które pozwalają ci na afczenie które nie powoduje kicka z servera. Dobre ale efektywne jeśli pozostaniesz na tym serverze wiecej niz 2-3 godziny gdyż szansa dropu na takim serverze jest zmniejszona.
5. One dają tylko możliwość grania meczy competetive na nowych mapach.

Pozwole sobie jeszcze dodać pkt szósty, tak tylko dla rozjaśnienia wątpliwośći (może komuś innemu się też przyda)
6. W tygodniu masz szansę na drop 4(czterech) przedmiotów. Reset licznika o ile się nie myle jest w środe albo w czwartek (chyba że zmienili)

Sroda w nocy. Od czwartku do wtorku wydropilem 2 skiny i 3 skrzynki. Dziekuje za info wszystkim, temat do zamkniecia.

Witam serdecznie mam pare pytan o drop.

1 ile kazda przepustka moze wydropic dziennie i tygodniowo? (na zwyklej 5 mi droplo)

2 na jakich serwerach musze grac i jak dlugo?

3 mam szanse na drop kluczyka, ciekawi mnie skad ludzie maja po 30?

4 musze brac aktywny udzial w grze czy moge wejsc i robic afk ?

5 czy posiadajac jakas przepustke mam wieksza % szanse na drop?