Witam
Chciałem was zapytać o rundę pistoletowa w turnieju. Mianowicie kupujecie w pistoletowych armor ?
Witam
Chciałem was zapytać o rundę pistoletowa w turnieju. Mianowicie kupujecie w pistoletowych armor ?
to zalezy czym grasz.. w terro oczywiste ze lepiej kupic moim zdaniem...bo glock jest szybki jednak ludzie czesto kupuja tec + granat . W ct to zalezy czy bierzesz p250/cztke czy usp-s .
Ja kupuję - Smoka i Nade
W pistoletowej starasz się celować w głowę,więc arrmor jest zbędny.
Nie kupuję, bo już nie gram Ale grałem 1,5k h, więc się wypowiem
To zależy od ustaleń drużyny. Czasami, jak ustalacie, np. rush longiem, to część kupuje granaty, reszta cevlar. Nie ma reguły, zależy od tego, co gracie w danym momencie. Jak grasz z ruskami w teamie, to czasami warto kupić cevlar. Ja przeważnie wolałem kupić sobie jakieś flashe
@donek Nie, to nie zależy od tego
@dexper Niby jest zbędny, ale nie wszystkie strzały wpadają w głowę, zwłaszcza na niskich rangach. Jak masz cevlar, to strzały cię nie spowalniają i nie ma trzęsień obrazu
to zalezy czym grasz.. w terro oczywiste ze lepiej kupic moim zdaniem...bo glock jest szybki jednak ludzie czesto kupuja tec + granat . W ct to zalezy czy bierzesz p250/cztke czy usp-s .
Tec jest teraz zbyt OP wiec w sumie nawet i armor nic nie da jak grasz w CT i wyleci 5x Tec na Ciebie
ja już co prawda nie gram bo mnie zbanowali przez złodzieja ale jak grałem to szedłem w ct z five-seven bo najmniejszy odrzut i za***iście się strzelało a jeśli chodzi o tt to glock i flash
W TT to preferuje kupić sobie kevlar. A po CT to przeważnie jakieś granaty defensywne.
Ja zawsze kupuje armor, potem wystarczy poszukać lepszej broni ;]
w TT zawsze praktycznie kevlar, w CT zawsze smoke, he, flash
Zależy od mapy i strony. Kevlar działa o ile nie dostaniesz HSa, a im wyższa ranga tym mniej hitów wpada w ciało. Granat HE to dobra sprawa na większości map na rundę pistoletową.
Jak komuś spadnie pod nogi to zostaje 17-37HP a reszta ma ok. 60HP, bywa różnie.(oczywiście jak nie mają kevlara, kevlar zmniejsza obrażenia z granatów)
HE szczególnie dobre w CT. W terro najczęściej rzucam flashe więc na to wydaję hajs.
Jeżeli grasz z randomami to zawsze kevlar. Jeżeli grasz w drużynie to dzieli się na tych, którzy kupują kevlar i wbijają pierwsi oraz tych, którzy kupują granaty i wbijają z tyłu.
zależy, np. na nuke tt lepiej aby były 2 smoke na outside a reszta z armorem
Znawcy, a jakie rangi? poogladaj sobie zmagania na najwyzszym poziomie i tam co robia
Zależy od taktyki drużyny i mapy. Ale ja zawsze biore kevlar.
Witam