CS:Go Sterownik graficzny przestał działać ale odzyskał sprawność

Tj. w nazwie tematu błąd ten męczy mnie od czasu pozyskania nowej karty graficznej. Najdziwniejsze jest to, że dzieje się to tylko w Cs'ie, w żadnej innej grze ten problem nie występuje.

Rzeczy których próbowałem to: instalacja najnowszych sterowników, starszych sterowników, reinstall Cs'a, podpowiedzi ze strony microsoftu, zmiana slotów ramu, gpu i na koniec reinstall systemu.

Specyfikacja komputera: i5 4670 - 3.4ghz, grafa geforce 650ti.

W sumie to nie liczę na wiele ale może znajdzie się ktoś z podobnym problemem :P

https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/2665946/pl

Wiesz po to napisałem czego już próbowałem żeby nie dostawać ponownie tych samych rad. Ale by nie być niewdzięcznym dzięki za twój czas =)

Jesteś pewien, że próbowałeś tych sposobów? bo jestem pewien, że 1 jest najskuteczniejszy co do tego błędu.

Zmieniałem rejestr, użyłem ich autofixa itp. Wiesz najdziwniejsze jest to, że to się dzieje tylko w Cs'ie bo gram np w GTA5 gdzie moja grafa i procek są wykorzystywane do granic możliwości i nie ma najmniejszego problemu. Fakt CS jest marnie zoptymalizowany no ale bez przesady.

grasz na tej samej rozdzielczości w csie, co masz na ekranie?

Gram na tej samej rozdzielczości co w systemie. Dodam, że problem nie występuje przy mniejszych rozdzielczościach ale nie po to kupiłem kompa około rok temu żeby w CS'a grać na 1024x768 :P

Tak jak myślałem. Jaki masz więc monitor zapytam?

Asus VE228 od niedawna zacząłem używać kabla DVI. Podkreślam VE228 beż żadnych dodatkowych literek po numerze. Nie posiada HDMI jedynie Vga i Dvi.

Asus VE228 od niedawna zacząłem używać kabla DVI. Podkreślam VE228 beż żadnych dodatkowych literek po numerze. Nie posiada HDMI jedynie Vga i Dvi.

http://www.eteknix.com/asus-ve228-21-5-led-1080p-monitor-review/

Signal Input : HDMI ,D-Sub,DVI-D

PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack

AV Audio Input : HDMI 1.3

Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack

Chyba jednak posiada, a skoro posiada to znaczy, że Twój monitor może osiągnąć FULL HD dzięki HDMI, jednak nie obsługuje FULL HD w DVI. Rozwiązanie : kup nowy monitor jeśli chcesz grać na full resolution :>

Tylko, że nie widzę związku skoro CS działa na rozdzielczości 1920x1080, a błąd o którym mowa wyskakuje w losowych momentach czasem nie pojawia się przez cały dzień, a czasem kilka razy w ciągu gry. Każda inna gra śmiga w maksymalnej rozdzielczości, a już mi narobiłeś nadziei, że możesz masz rozwiązanie problemu (=

Tj. w nazwie tematu błąd ten męczy mnie od czasu pozyskania nowej karty graficznej. Najdziwniejsze jest to, że dzieje się to tylko w Cs'ie, w żadnej innej grze ten problem nie występuje.

Rzeczy których próbowałem to: instalacja najnowszych sterowników, starszych sterowników, reinstall Cs'a, podpowiedzi ze strony microsoftu, zmiana slotów ramu, gpu i na koniec reinstall systemu.

Specyfikacja komputera: i5 4670 - 3.4ghz, grafa geforce 650ti.

W sumie to nie liczę na wiele ale może znajdzie się ktoś z podobnym problemem :P