CS-GO stwórzmy drużynę!

Cześć wam :)

Od ponad 100 h bawię się CS'em. Mam 47 rozegrane mecze rankingowe. Nie mam wśród znajomych fanów FPS-ów. Tak więc głównie to są randomy , czyli drużyna losowa dobierana. A w tym trybie kto już grał to wie , że jest różnie. Czasem trafi się na fajnych ludzi z którymi gra się świetnie. A częściej selekcja jest za przeproszeniem " z d*py " . Przechodząc do sedna tematu. Poszukuje 4 ogarniętych ludzi do wspólnej gry. Generalnie chodzi mi o grę for fun. Jednakże przecież zdrowa rywalizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła? Delikatne parcie na ranking może skutkować przyrostem naszych ambicji :) Moje doświadczenie:

- W CS:GO: jak wyżej wymieniłem lekko ponad 100 h

- W CS 1.6. Wiadomo każdy był kiedyś dzieckiem ( kawiarenki internetowe, wagary , te sprawy )

- Rank : 3 goldy - ale to różnie :)

Predyspozycje personalne:

Jestem graczem 20+ . Liczę na dojrzałość ( w granicach zdrowego rozsądku:D). Pamiętajmy , że wiek nie jest jej wskaźnikiem. W temacie doświadczenia drużyny. No nie chciałbym się czuć jak "piąte koło u wozu". Tak więc preferuje ludzi w przedziale 100-300 h gry. Rank - jakoś zbliżony do mojego. Okolice złotek. Czas jaki mogę poświecić na grę... pracuję 8 h 5 x w tygodniu. Zwyczajny etat. Praca za biurkiem. Mało wymagająca :P. Gram wieczorami po kilka godzin. Często zarywam nocki. Wszystko zależy od zmian jakie mam w pracy.

Z góry dziękuje wam za zainteresowanie i przeczytanie tematu. Jeśli macie ochotę zagrać piszcie w tym temacie. Krótko się przedstawiając.

Pozdrawiam :)

Nie gram z słabiakami.

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Dziękujemy ci KASZTANIE za wypowiedź. Lekko powątpiewam w twoje umiejętności. Pewnie są odwrotnie proporcjonalne do pychy:) Ok Panie i Panowie. Uznajmy , że w tym temacie. Limit na głupie odpowiedzi. Właśnie się ZAKOŃCZYŁ :*

chetnie pogram.

Też mogę pograć aktualnie złoty laur 3(ach te randomy).
Steam:turson9627

A początkującego byś chciał? Takiego bez rangi? Bo od dawna chciałem zacząć, ale nikogo do gry znaleźć nie mogę.

Mogę zagrać i podpowiedzieć co nieco, ale musielibyśmy wystartować w pełnym składzie z uwagi na dużą rozpiętość rang (ostatni update).

Mój profil: steamcommunity.com/id/fejkus

Ranga - Supreme

Gold 2 obecnie, najwyżej protektor dwójeczka, wiek 16, szkoła te sprawy najczęściej idzie mnie spotkać wieczorem bo codziennie do 15:30 w szkole, nie gram jakoś wyjątkowo dobrze ale troszeczkę mózgu chyba posiadam wnioskując po tych co mi dobiera do Mm'a ( mówię o ruskich sąsiadach przede wszystkim), mogę zaoferować kanał na Ts'ie. Podliczając w GO mam +-1000h przegrane, a w 1.6 nie jestem w stanie określić ile dokładnie ale bardzo dużo ;)http://steamcommunity.com/id/euphoria1g

Witam, dopiero rozpocząłem swoją przygodę z CS:GO, mam 13 wygranych gier rankingowych. Silver 1, ale średnia wygranych gier rankingowych to 65%, mam 24 lata oczywiście micro itp. itd .

jak co steam mogę podać na pw

Bardzo chętnie z wami pogram aktualnie Silver IV ( byłem w gold IV lecz niestety ruskie, bo zazwyczaj gram solo) 615h tak więc jak cuś to dodawaj :)
https://steamcommunity.com/id/tachykir

http://steamcommunity.com/profiles/76561198047505126

gold II ( wróciłem po długim czasie i ranga spadła )

Mam 17 lat, mikro ts i te sprawy.

Zapraszajcie a chętnie zagram :)

http://steamcommunity.com/profiles/76561198044458109/ -------------> dodawać mnie po godzinie 21 można zagrać.

Jeżeli będzie taka potrzeba zmontuje ts

Cześć wam :)

Od ponad 100 h bawię się CS'em. Mam 47 rozegrane mecze rankingowe. Nie mam wśród znajomych fanów FPS-ów. Tak więc głównie to są randomy , czyli drużyna losowa dobierana. A w tym trybie kto już grał to wie , że jest różnie. Czasem trafi się na fajnych ludzi z którymi gra się świetnie. A częściej selekcja jest za przeproszeniem " z d*py " . Przechodząc do sedna tematu. Poszukuje 4 ogarniętych ludzi do wspólnej gry. Generalnie chodzi mi o grę for fun. Jednakże przecież zdrowa rywalizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła? Delikatne parcie na ranking może skutkować przyrostem naszych ambicji :) Moje doświadczenie:

- W CS:GO: jak wyżej wymieniłem lekko ponad 100 h

- W CS 1.6. Wiadomo każdy był kiedyś dzieckiem ( kawiarenki internetowe, wagary , te sprawy )

- Rank : 3 goldy - ale to różnie :)

Predyspozycje personalne:

Jestem graczem 20+ . Liczę na dojrzałość ( w granicach zdrowego rozsądku:D). Pamiętajmy , że wiek nie jest jej wskaźnikiem. W temacie doświadczenia drużyny. No nie chciałbym się czuć jak "piąte koło u wozu". Tak więc preferuje ludzi w przedziale 100-300 h gry. Rank - jakoś zbliżony do mojego. Okolice złotek. Czas jaki mogę poświecić na grę... pracuję 8 h 5 x w tygodniu. Zwyczajny etat. Praca za biurkiem. Mało wymagająca :P. Gram wieczorami po kilka godzin. Często zarywam nocki. Wszystko zależy od zmian jakie mam w pracy.

Z góry dziękuje wam za zainteresowanie i przeczytanie tematu. Jeśli macie ochotę zagrać piszcie w tym temacie. Krótko się przedstawiając.

Pozdrawiam :)