CS:GO Szukam dobrego gracza, potrzebna pomoc

Hej ;)

Moze powiecie ze jestem glupi itp itd :D Ale potrzebuje pomocy i mogę zaoferować kluczy lub 2 za pomoc :D Zdobywam złoto dla odznaki Vanguard jednak mam misje żeby wygrać wyścig zbrojen na safehouse... Ponad 40 razy próbowałem i jestem albo 2 albo 3... Nie mogę tego wygrać trzeba naprawdę dobrze strzelać.. Jeśli ktoś jest naprawdę dobry i potrafi to wygrać bez problemu PW.

(Podam pasy do steam na czas gry, i tak steamguard nie pozwoli nic okraść a bez emailu hasła nikt nie zmieni )

Przecież to nie jest trudne. Ja z silvera to wygrywam.

Przecież to nie jest nic trudnego. Ja z silvera to wygrywam.

Wydaje sie.. Od 3 dni gram tylko wyscigi zbrojen safehouse i nie moge wygrac...

Jak chcesz to ci pomogę wyślij PW

Również mogę pomóc, mam LEM więc nie sprawia mi to dużej trudności.

Chetni dodajcie mnie na steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198066430579/

Tylko przed zabraniem się za to zagrajcie u siebie 1 safehouse(wyscig zbrojen) wydaje się łatwe ale teraz każdy próbuje ulepszyć odznakę wiec strasznie dużo dobrych graczy jest ..

na safehouse nie dajesz rady? bym ci pomógł.. ale z pewnych przyczyn.. sam grać w cs'a już nie mogę.. ale czasem gram na koncie kolegi stąd wiem że safehouse jest prosty..

Okej już ogarnięte ;) Do zamknięcia :)

Hej ;)

Moze powiecie ze jestem glupi itp itd :D Ale potrzebuje pomocy i mogę zaoferować kluczy lub 2 za pomoc :D Zdobywam złoto dla odznaki Vanguard jednak mam misje żeby wygrać wyścig zbrojen na safehouse... Ponad 40 razy próbowałem i jestem albo 2 albo 3... Nie mogę tego wygrać trzeba naprawdę dobrze strzelać.. Jeśli ktoś jest naprawdę dobry i potrafi to wygrać bez problemu PW.

(Podam pasy do steam na czas gry, i tak steamguard nie pozwoli nic okraść a bez emailu hasła nikt nie zmieni )