Cs:go

Witam !

Z racji tego że zacząłem grać w CS:GO na non-steami'ie,postanowiłem sobie pograć na polskim serwerze,no ale właśnie tutaj pojawia się problem,ponieważ nie mogę znaleźć żadnego polskiego serwera non steam,ciągle grami na ruskich serwerach ;(

Posiada ktoś może IP (polski serwer) ?

Z tego co wiem nie wspieramy piractwa na tym 4um

Takie tematy nie są zakazane na tym forum z tego co się orientuje,także proszę się dostosować do tematu ;)

... Nie wiem... czy wy ludzie nie umiecie używać wyszukiwarek? Weź się chwilę zastanów zanim walniesz jakiś debilny temat na forum.

Może kup pełną wersję? Nikt nie będzie ci tu wklejał IP do pirackich serwerów.

Do takich spraw polecam Google.

Wejdz na strone gametracker.com wybierz cs global offensive wpisz private server i wuala! Bardzo trudne prawda? Czy tak trudno kupić gre która kosztuje 40zł?

Kocham takich ludzi, którzy nawet nie grali w tą grę a się wypowiadają......Ja jak miałem steama to sam miałem może z 5 serwerów polskich ? I to zwykłych, bez żadnych modów itp. Dlatego polecam granie na europejskich serwerach, bo wątpie, że jakieś polskie znajdziesz.

Dajesz za grę grosze (czasami nawet 20zł jak się trafi promocja na steamie) i grasz gdzie chcesz.

W ogóle jest non steam ? Pierwsze słyszę.

Koledzy wyżej.

Gdybym znalazł w google,czy na gametracker to bym nie pisał tego tematu,prawda.. ?

A i czy sobie kupie czy nie to moja sprawa,dostosujcie się do tematu ;)

@krwlng

Jest : Junkies Client > logujesz się > pobierasz > instalujesz > patch > grasz ;)

Tutaj http://www.gametracker.com/search/csgo/PL/ mam nadzieję że to jest to o co prosiłeś.

Szczerze to napisałem to tylko po to aby uświadomić Cię że tu większej części osób ściska dupsko jeśli ktoś piraci bo oni kupili...

@UP

Również tam patrzyłem ale żadnego ns'a nie mogę znależć.

Jak nie mozecie znalezc NS? Niby jest ten junkies client ale nie wiem czy dziala poprawnie

Mnie w sumie to nie obchodzi bo mam bf3 premium

Witam !

Z racji tego że zacząłem grać w CS:GO na non-steami'ie,postanowiłem sobie pograć na polskim serwerze,no ale właśnie tutaj pojawia się problem,ponieważ nie mogę znaleźć żadnego polskiego serwera non steam,ciągle grami na ruskich serwerach ;(

Posiada ktoś może IP (polski serwer) ?