Cs:go!

Siemanko, jak widać w temacie chodzi o grę cs:go. Szukam osób które dosyć ogarniają taktyki oraz ogólnie grę, jedynie co wymagam to by ranga oraz styl gry przewyższał najmniejszą rangę silver I. Więc to tyle ode mnie i serdecznie pozdrawiam

silver 1 to już boty przewyższaja

Ja gram Cs Go dla przyjemności nie dla odznak, coraz lepiej mi idzie ostatnio miałem statystyki 44;5;20.

Mistrz. Protektor 1 (zloty kalasz)

Steam:Hemibaka

Bardzo chetnie pogram

Sokoren - także chętny

Steam:turson9627 Mistrz Protektor 1, chętny ;)

Steam :Pyrc!o 3 gwiazdki ;)

Tez czasem mogę coś pyknac steam bewasp. A co do up (pyrcio) to oszust...

Też mogę, ogarniam większość map, tylko bez pyrcia.
Grywam często premade'y z większymi rangami i żadko zamykam, pisać na steam jak coś.

Tak jestem oszustem haha dzieci już wkrecają ludzi ^^

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Detal poprosze jakiś dowód na to że jestem oszustem

Tak jestem oszustem haha dzieci już wkrecają ludzi ^^

jesteś złodziejem i taka jest prawda. Użyłbym paru przymiotników ale oczywiście nadwrażliwi moderatorzy by dali wyrok.

mod_ico.png
Ile razy można tłumaczyć? Taki jest regulamin. Nawt jakby jakiś mod nie chciał da warna to musi ~ blaumro

nick steam detallbn możesz dodać. Mam tą gwiazdę po 2 ak.

Kontratak007 dodawać

Elite silver, nick na steamie to : iCracked # zUo#~ Gram wieczorami i tylko ts3.

Gram w csa od wersji 1.4 aż do teraz czyli go. Skontaktuj się ze mną a na bank coś wymyślimy.

Siemanko, jak widać w temacie chodzi o grę cs:go. Szukam osób które dosyć ogarniają taktyki oraz ogólnie grę, jedynie co wymagam to by ranga oraz styl gry przewyższał najmniejszą rangę silver I. Więc to tyle ode mnie i serdecznie pozdrawiam