Cs go

siema! https://www.youtube.com/watch?v=n3e3at8Z_b8&feature=youtu.be wbijać ogarnąć mój clutch :D rangi Orły zostaw łapkę jeśli możesz film w 25fps bo w vegas nie ustawiłem 60

Szczerze to ten film jest żałosny. Jakość jest fatalna, intro jak włączysz bije po uszach, chodzisz jak bot i celujesz jakies 5 sekund kolesiowi w glowe i ledwo co trafiasz. Plus masz dwa wielkie czarne paski po bokach i leci słaba muzyka. Czasami nawet jak nooby robią filmiki ze swoich ,,akcji" a film jest dobrze zmontowany to da się to oglądać. Niestety nie widzę tutaj ani skilla ani montażu i nie rozumiem sensu robienia takich filmików bo przecież praktycznie co chwile w jakimś meczu ktoś zabija 4-5 osoby a tak to tylko zapychasz internet niepotrzebnym śmieciem.

Orły, które nie sprawdzają tak oczywistych miejsc? To tylko dowodzi jak bardzo upadła ta gra... Aktualne orły widzę grają jak kiedyś silvery. Szkoda, że tak się dzieje. Choć akcja nie taka najgorsza (Pomijając to, o czym wspomniałem wcześniej, że Twoi przeciwnicy to zera), to filmik beznadziejny. FPS'y, muzyka, intro, ugh. No i tak ikonka "Action" na górze. ^^

up nawet ciekawie się oglądało. akcja spoko ładnie wykorzystał błąd przeciwnika, strzelał też czyściutko, więc skill jest no w sumie lema niby ma ^^ a że nagrywał w 25 fpsach troszkę skoda.

btw coś tak subiektywnego jak muzyka można poddawać jedynie osobistej ocenie, a nie oceniać czyjegoś gusta. tak robią snoby, ignoranci, egocentrycy itd.

Jak ja miałem orła to poziom był zdecydowanie wyższy i ta akcja

nie miała by prawa istnieć - po pierwszym killu już powinna być

reakcja ze strony terrorystów, że coś przeoczyli. W tej

sytuacji zachowali się jak totalni idioci.

Co robił terrorysta za beczkami wpatrzony w długą jak jego 2 kolegów

padło na gali? 2 przeciwnik co był na galerii to też nie popisał się

inteligencją.. Wybiegł wcelowany w CT, bądź samochody jak długa

była cały czas obserwowana. Po co ostatni żyjący terrorysta wybiegł jak dzik

na naszą "gwiazdę" jak po strzeleniu głowy jego koledze krótkim ruchem w prawo

dostałby też banię? Twoi przeciwnicy absolutnie "zwarzywili" tą akcję. W cs-ie się

za daleko nie zajdzie jeśli nie używa się mózgu. Wiem, że błędy się zdarzają, ale

żeby aż 3 osoby je popełniły w jednej akcji to już znaczy, że poziom się bardzo obniżył.

Mega clutch ? No chyba nie wogóle cię nie widzieli wogóle nie patrzyli napewno nie orły tylko śilvery.

LE czy LEM to od pewnego czasu skupisko osób o straszliwie niskim poziomie. Tak na prawdę skok umiejętności między LEMem a Supremem jest przeogromny i to nie tylko w moim odczuciu.

A filmik jest słaby. Nawet nie w wykonaniu bo to osobna sprawa prosząca się o pomste do nieba, ale w ogólnym rozrachunku. Przeciwnicy albo boostowani, albo totalnie upośledzeni bo takiej akcji nawet nie miales prawa przezyc przeciwko dobremu teamowi, co ja gadam, nawet sredniemu ktory potrafi sie komunikowac. Pozycja-grób tak w sumie przy dobrym info. Twoje strzelanie ciężko ocenić bo sytuacje miałeś banalną, jedynie bardzo sztywne celowanie przy zabijaniu drugiego przeciwnika - za długie, troche chaotyczne i roztrzęsione. Może to ze stresu, nie wiem. Podsumowując nie ma się czym jarać, i nie ma tez co dopisywać na jakich rangach. Orły to boty.

siema! https://www.youtube.com/watch?v=n3e3at8Z_b8&feature=youtu.be wbijać ogarnąć mój clutch rangi Orły zostaw łapkę jeśli możesz film w 25fps bo w vegas nie ustawiłem 60

Szczerze to ja ostatnio wczoraj zrobiłem lepszą akcję. Schowałem się na dust_2 za tą skrzynią za longa. Full-auto dwóch nie ma. Wychodzę tam wcelowany w resp i jeden w galę - kolejne dwa fragi. I w sumie to tyle, nie chowałem się ze strachu tylko pomyślałem z ładnym efektem (oczywiście 1.6, bo GO jest głupie). Takie coś nagrywać w ogóle? Śmieszne i to bardzo, a nawet głupie, bo rozumiem gdyby coś faktycznie się wydarzyło czy coś, a tutaj wróg głupek - zwłaszcza ten ostatni chyba ze strachu dał się zabić.

siema! https://www.youtube.com/watch?v=n3e3at8Z_b8&feature=youtu.be wbijać ogarnąć mój clutch :D rangi Orły zostaw łapkę jeśli możesz film w 25fps bo w vegas nie ustawiłem 60