Jest tu jakiś steamowiec sourcowy ? Nie dawno zakupiłem klucz i fajnie by było z kimś pograć i podszkolić się ;D
Pozdrówy
Jest tu jakiś steamowiec sourcowy ? Nie dawno zakupiłem klucz i fajnie by było z kimś pograć i podszkolić się ;D
Pozdrówy
Raczej nikogo takiego nie znajdziesz. Większość ludu gra na non steam bo szkoda im kasy, ale jak chcesz się pod szkolić to znajdź na necie stronkę jakiegoś klanu (takiego pro) i graj u nich na servie. Grając z dużo lepszymi playerami więcej się nauczysz niż z kimś równym/trochę lepszym od ciebie.
=] Chmarus, polecam Ci Garry's moda 10 Nonsteam Standalone z Digital Zone. Instalka waży 1.5gb, a zabawa na prawdę przednia Jeśli nie wiesz co to Garry's mod to wystarczy Youtube- jest to piaskownica na silniku Source (HL2 i CSS). Taki Roblox dla doroslych=DD
Przepraszam bardzo, że odświeżanie tematu, ale jestem właśnie takim steamowcem i chciałem Ci polecić server, na którym możesz się wiele nauczyć i pogadać na poziomie =) Oto ip: 193.143.121.251:27086.
Miło, że przepraszasz ale mało prawdopodobne, że to wciąż aktualne. To w końcu temat z z 1 kwietnia, a dzisiaj jest 14 czerwca! - Kubox66
Pozdrówy