Cs - wyszukiwanie serwerów

Witam !

mam problem z wyszukaniem jakiegokolwiek serwera z csa , oczywiście mogę wejśc poprzez konsole, ale i tak wolałbym, aby wyszukiwarka działała. Szukałem na googlach i nic tam piszę tylko że zapora, albo anty wir jest problemem ... wyłączam zapore i antywira jest to samo więc w czym rzecz?

Ale stim, czy ns?

ns

Znam sposób - Kup oryginalnego csa z steamem i napisz do supportu.

Ns'y mają ogólnie problemy z wykrywaniem serwerów

Znacie sie jak na kaloszach, i wasz spam mnie dobija.

Wgraj nowego masterservers tak jak na filmiku :

Powinny ci sie wszystkie servery pokazywać.

Dziekuje.

Nie działa nadal ;/ Zrobiłem tak samo i wyłączyłem zapory , jeszcze jakieś pomysły?

EDIT - Działa heh a czy jest jakiś sposób aby wyszukiwać TYLKO polskie serwery ? Bo mi wyszukuje różne ruskie itp

Chyba nie. A jak chcesz only PeEl to przeleć kilka forów> i dodaj sobie ip do ulubionych. Jednak jeżeli Ci się nie chce to szukaj, szukaj :D

Działa heh a czy jest jakiś sposób aby wyszukiwać TYLKO polskie serwery ? Bo mi wyszukuje różne ruskie itp

Możesz ściągnąc jakiś program do wyszukiwania serwerów np. HLSW i tam są takie opcje jak wybór kraju gdzie ma się znajdowac serwer.

Jak nie pomoże to skorzystaj z gametrackera.

Jaki masz patch wgrany w csie?? Spróbuj v32

Wejdź na stronę http://www.gametracker.com/games/cs/

Wpisz tam w wyszukiwarce Poland albo odległość i Ci wyszuka wszystkie serwery w pobliżu

Witam !

mam problem z wyszukaniem jakiegokolwiek serwera z csa , oczywiście mogę wejśc poprzez konsole, ale i tak wolałbym, aby wyszukiwarka działała. Szukałem na googlach i nic tam piszę tylko że zapora, albo anty wir jest problemem ... wyłączam zapore i antywira jest to samo więc w czym rzecz?