O Spawn, nigdy nie miałem zastrzeżeń do twoich postów jak na razie ale...
GRAŁEŚ W AA3 ?????!!
Bo ja gram... gra jest świetna(jak się oczywiście na serwer dostaniesz ^^, mi to zajmuje średnio 10 minut aż znajdę taki na którym idzie pograć). Jeśli już się dostaniesz, to choćbyś nie miał pinga to i tak go będziesz miał, tzn np klikam prawym by przybliżyć do przyrządów celowniczych, i ta akcja zostaje rozpoczęta po sekundzie około. Zostawiły poprawione czasy w przyjmowaniu treningów do bazy i nie zajmuje już to 10 godzin zanim dojdzie do bazy danych (wcale nie wyolbrzymiam, rano zrobiłem treningi (ok 8:00) a doszły ok 21). Poprawili też system autoryzacji, i jak trafisz na serwa gdzie cie wpuści, tzn nie wywali po wczytaniu mapy, to grasz bez problemów...
+ jeszcze mogę dodać takie że ?medyctwo? nie polega już tutaj na obwiązaniu bandażem rany, tylko jak ktoś dostanie, to musisz zastosować konkretny środek, bo jak nie to go zabijesz.
- to to co wypisałem + bugi z bronią, dzisiaj jak mi załadował m249 to magazynek mu przed lufe wyrzuciło. Czasami nie można strzelać i nie wiem jak to rozwiązać, trzeba czekać do następnej rundy... o i taki ciekawy bug ;p
http://screenshot.xfire.com/screenshot/nat...5914211737b.png
po ładowaniu m320 został mu granat w ręce...
Gra potrzebuje jeszcze wielu poprawek, jeśli utrzymają takie tempo to będzie dobrze, zwłaszcza że po premierze nie szło grać na internecie
men ale się rozpisałem xd i pewne rzeczy będą pewnie niezrozumiałe.
Ale jest lepsze od cs ![:P]()