Witam, otóż od długiego czasu borykam się z problemem przycinek w csie. Nie posiadam sprzętu ani słabego, ani dobrego. Jest przeciętny , ale csa powinien ciągnąć bez żadnych problemów. W rozgrywce posiadam 100fps, w akcjach ze "smołkami" są spadki, ale nieznaczne . Problem polega na tym, że grając doświadczam 0,5-1 sekundowych przycinek, z reguły podczas gdy ktoś wybiega zza ściany, lub przy celowaniu w głowę , nie zawsze przycina, ale bardzo często i utrudnia mi to cholernie grę. Próbowałem wszystkiego, formatów, reinstallowania csa, sterowników do grafiki, audio , usuwałem i ściągałem od nowa C++ visual sutdio, usuwałem flashplayera (gdzies czytałem , że może być problemem w co wątpie)
Wyłączałem niepotrzebne usługi i syf z komputera, bezskutecznie . Nic sie nie da zrobic, zmieniałem confingi , miałem ich setki, grzebałem w ustawieniach csa, parametry startowe, nawet na najnizszych ustawieniach wciąż jest to samo. Miałem problemy często z B-screenami, teraz obrałem teorię , że to wina mojego dysku. Aktualnie nie mam pieniędzy na nowy, więc szukam rozwiązań. Nagrałbym filmik z rozgrywki , próbowałem lecz pogarsza sprawę i nie widać tego tak jakbym chciał to pokazać. Może macie jakieś sugestie, co może być powodem?
Posiadam Win 8
procek AMD Athlon II 3x450 3,20GHz
karta g Nvidia GeForce GT240 512mb
dysk chyba seagate 500gb
4GB ram
Ps ping mam w granicach 49-55 fpsy 120-60