Otóż znam komendę r_drawtracers_firstpreson i ustawiona na "1" ma za zadanie uwidocznić pociski , które opuszczają naszą broń. I pytanie odnosi się do tego, że mam to włączone i widzę jako tako pociski, lecz to jest jakby mi po ciemku kłosem zboża ktoś wymachiwał , czyli nieznacznie je widać. Od czego zależy widoczność? Detale shadera? efekty? sprawdzalem na wysokich ustawieniach i nic z tego...u kolegi na PC w prawdzie na lepszym settingu , ale te pociski są widoczne bardzo dobrze, wiecie od czego to zależy? Może jest jakaś komenda, cokolwiek ...
CSGO widoczność pocisków
Od wielkosci pocisku i jego szybkosci np pociski negeva widac bez problemu
Od wielkosci pocisku i jego szybkosci np pociski negeva widac bez problemu
Nie o to mi dokładnie chodzi, gdybym miał możliwość nagrałbym różnice pomiędzy swoim PC a kolegi, nie mam pojęcia od czego to zależy, biorę pod uwagę tylko te same bronie na obu komputerach, np. famas, u kolegi pociski sa dobrze widoczne i grube , dokładnie widać gdzie lecą, u mnie lecą nie wiadomo gdzie i są zbyt jasne i cienkie aby było je dobrze widać
U kolegi jest mniej więcej jak u tego kolesia ( fragment gdzie testuje recoil w csgo ) https://youtu.be/TYeM6W_actM?t=3m12s
U mnie ledwo co je widać
U kolegi jest mniej więcej jak u tego kolesia ( fragment gdzie testuje recoil w csgo ) https://youtu.be/TYeM6W_actM?t=3m12sU mnie ledwo co je widać
To jest filmik z bety 2012 roku.
To jest filmik z bety 2012 roku.
Filmik dałem na sam przykład wyglądu pocisków, które aktualnie wyglądają podobnie u mojego znajomego, więc nie widze w tym żadnego problemu
Otóż znam komendę r_drawtracers_firstpreson i ustawiona na "1" ma za zadanie uwidocznić pociski , które opuszczają naszą broń. I pytanie odnosi się do tego, że mam to włączone i widzę jako tako pociski, lecz to jest jakby mi po ciemku kłosem zboża ktoś wymachiwał , czyli nieznacznie je widać. Od czego zależy widoczność? Detale shadera? efekty? sprawdzalem na wysokich ustawieniach i nic z tego...u kolegi na PC w prawdzie na lepszym settingu , ale te pociski są widoczne bardzo dobrze, wiecie od czego to zależy? Może jest jakaś komenda, cokolwiek ...