CSS strony, oczy aż łzawią T_T

Z tym że aktualny szablon to kpina, to się zgodzę, ale mówienie o różnicy w formacie .JPG i .JPEG to już trochę paranoja.

Jedyną różnicą jest liczba liter i to miało znaczenie jeszcze przed wprowadzeniem dysków 32-bitowych. Jedyny obsługiwany wtedy format to "8.3" (8 znaków. 3 znaki), np "omojboze.jpg".

Mniejsza z tym. Zmiany na serwisie są potrzebne, dosyć szybko. Nie każdy użytkownik to lajk w programowaniu czy grafice, i takie niedociągnięcia (o ile można to tak nazwać) rzucają się na pierwszy rzut oka.

Wystarczyło utworzyć tylko sub folder i przetestować... Tak niewiele potrzeba...

Szczerze to wyrzućcie tego specjalista od CSS i zróbcie stronę z samymi podstawami tego języka - na bank będzie wyglądać lepiej niż to coś...A niektórzy od urodzenia przyjmą praktycznie wszystko - nawet najgorszej jakości, byle by po prostu było.Mefisto oczywiście mamy rozumieć, że w CS:GO nie masz żadnych skinów i grasz na podstawowych skórkach? No, bo kto by się jakimiś detalami przejmował...

Argument z ...

Ale masz rację. Dostałem kiedyś dość wartego skina którym tradowałem aby potem go sprzedać za realne pieniądze :)

Nie grają skiny tylko ludzie.

Tyle że to nie jest problemem.

Problem leży w Waszym rozumowaniu. Jak można się czepiać czegoś, czego tak naprawdę nie widać.

Strona wygląda schludnie, przejrzyście oraz zawiera wszystko co powinna. Czego chcieć więcej?

może ogarniętości?

Po co o tym pisać skoro nic z tym nie zrobią? Zleją na nas ciepłym moczem bo my jesteśmy tylko "tym" za co mają pieniądze.

jak tam samo podchodzicie do tematu wyborów w pl to współczuje mentalności.

Mefisto: Wlasnie nie jest schludna, bo ma takie babole ;). Mi one nie przeszkadzaja, ale skoro sa i innym przeszkadzaja, to powinny zostac usuniete.

Mi kożystającemu z telefonu bardzo to przeszkadza, bo tam widać to jeszcze bardziej. W szczególności te filmiki i zdjęcia najbardziej irytują. Dodatkowo podobno to jedyny profesjonalny polski portal o grach MMO, myślałem że samo to powinno wystarczyć by portal był dopracowany w 100%. Teraz to wygląda tak jak by całość była pisana w szkole.

Witam

Mam prośbę do administracji.

Wchodząc na waszą stronę aż oczy bolą jak widzę ten CSS. Ten portal jest największym portalem mmorpg w Polsce, dlatego powinien wyglądać profesjonalnie a nie na odpierdziel. Pomijam już tą bajkę którą sprzedaliście w podsumowaniu tygodnia, że specjalnie zrobiliście biały styl....... ale dobra lecimy:

1. Powielające się zdjęcia w slajderze u góry:

Wygląda to jak KUPA. Boże kto to ustawiał..........

2. Źle pozycjonowane okienka :

3. WTF is this?

4. Zdecydowanie za duża stopka na dole strony, tam powinien się pojawić link do Twittera, FB i YouTube.

5. Kolejne złe pozycjonowanie

Podstawowym błędem jakie robicie to jest to, że obrazki zapisujecie w formie.jpg a powinniście w jpeg, dlatego że mniej ważą. Przy takiej ilości zdjęć, różnica jest znacząca.

Strona jest nieprzyjazna dla telefonów! Jest tak źle zrobiona dla wersji Mobile, że chyba lepiej usunąć CSS, dla moble albo napiszcie go od nowa

Podsumowując, zrobiliście na odpierdziel wszystko. Wydaliście strasznie niedopracowany wygląd, a nawet kit wciskacie ludziom że tak miało być..... o rly?

Zabierzcie się za poprawę tego, bo aż wstyd.

@Edit

Odnoszę wrażenie, że o prostu wgraliście nowy lay, i go uruchomiliście bez żadnej konfiguracji.

1196377eb4a5870brawa_gif.gif