Cube World Grupka

Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany zagraniem w grupie w ową grę (nie koniecznie musi ją posiadać, załatwię mu ją) to bardzo proszę o potwiedzenie tego w temacie oraz napisania do mnie na skype :D (mój nick skype prześlę na pw osobą zainteresowanym)

Wymagam:

-minimum 15 lat

-tunngle

Zapraszam, od siebie dodam że gra jest cudowna.

(to jest podobne do minecrafta i RPG)

&down& Nie nie kupie, kupić to możesz sobie sam -_-

mam po prostu sposób na zwykłe odpalenie gry bez crackowania (bo takiego nie ma) daje tylko linka ze skanem do plików gry (oryginalnych)

Wstawie screena dla zachęty z gry to jest mój mag :D

77f4.png

Uploaded with ImageShack.us

&down& chcesz grać ok napisz na pw nie chcesz grać ? to się nie udzielaj, można ten sposób porównać do Minecrafta non premium.

ty nie chcesz ok ale jak by inni chcieli to zapraszam.

Że tak się zapytam... w jaki sposób "załatwisz"? Jeśli kupisz mi tą grę, to jak najbardziej mogę zagrać...

&down& Nie nie kupie, kupić to możesz sobie sam mam po prostu sposób na zwykłe odpalenie gry bez crackowania (bo takiego nie ma) daje tylko linka ze skanem do plików gry (oryginalnych)

A czy odpalenie gry która jest płatna (nawet bez crackowania) nie płacąc za nią to nie piractwo ? Chcesz znaleźć sobie kumpli do gry, spoko, ale nie dawaj im "zpiraconych" plików (nawet jeśli są one oryginalne, w ten sposób nie dajesz zarobić twórcom).

Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany zagraniem w grupie w ową grę (nie koniecznie musi ją posiadać, załatwię mu ją) to bardzo proszę o potwiedzenie tego w temacie oraz napisania do mnie na skype :D (mój nick skype prześlę na pw osobą zainteresowanym)

Wymagam:

-minimum 15 lat

-tunngle

Zapraszam, od siebie dodam że gra jest cudowna.

(to jest podobne do minecrafta i RPG)

&down& Nie nie kupie, kupić to możesz sobie sam -_-

mam po prostu sposób na zwykłe odpalenie gry bez crackowania (bo takiego nie ma) daje tylko linka ze skanem do plików gry (oryginalnych)

Wstawie screena dla zachęty z gry to jest mój mag :D

77f4.png

Uploaded with ImageShack.us

&down& chcesz grać ok napisz na pw nie chcesz grać ? to się nie udzielaj, można ten sposób porównać do Minecrafta non premium.

ty nie chcesz ok ale jak by inni chcieli to zapraszam.