Cube World szukam kogos do gry Hamachi

Jak w temacie.Mam 3 lvl maga wody.Małe lvl-e mile widziane.Postawilem server nazwa: Cube World 2015 hasło: 0104 IP: 25.184.215.91 .Jak masz zamiar wbic na chwile to nawet nie wchodz :>

Około 14:40 server bedzie on.

Zapraszam do wspólnej gry :)

Dobra ponownie stawiam server wbijac okolo 11:50

Sieć nie istnieje :>

teraz prosze spróbować.

btw jak sie włącza czat ?

Czat w Cube World ( Enter )

Czat hamachi ( Prawym na daną osobę i czat )

Pirat? Oryginał ?

@ReAPER278 a co Ci do tego ?

Server 19:20 postawie [5 miejsc wolnych] zapraszam

ehh sory zapomnialem ze dual postow nie mozna

@Up to się chyba nazywa double post :P. Pytam tylko bo sam bym zagrał,ale tylko na piracie :P. Nie krzycz,stresujesz mnie

Też bym chętnie zagrał ale tak jak kolega wyżej tylko na piracie , i mozna jakis ts ogarnac.

A i mam jeszcze pytanie , czy do gry potrzeba hamachi czy w grze ten multiplayer?

Gj serwer nie działa........................

Również jestem chętny na gre na piracie. Grałem troche z kumplem przez hamachi, ale plik co tworzył serwer się zaczął zamykać sam od pewnego momentu i teraz ciężko mi jest postawić serwer, ale można spróbować

No kurde no to jak gramy czy nie bo samemu mi się niechcę

gramy ;P

Nazwa : CubeWorld26879

Hamachi : 25.207.165.126 / haslo 123 (jesli bedzie wolalo ) :P

OFFLINE :P

Serwer działa, wbijac jakby co ;x

Server up -info na górze [1 post]

Z braku chetnych do gry server offline

ja chce grać omg

mmorpg.org.pl cube world

haslo: mmo

IP:25.192.101.138

Serwer bedzie stał dzisiaj caly dzien , a jezeli znajda sie chetni to moze stac nawet 24/7

Zapraszam , mile widziany ts.

Można jakoś ominąć kupno gry i z wami pograć ?

@Radellf

Chyba każdy który tutaj piszę ma "piracką" wersję.

A ts jest bardzo wymagany?Mam słabe łącze przez co nie mogę odpalić tsa i gry jednocześnie ;/.

Jak w temacie.Mam 3 lvl maga wody.Małe lvl-e mile widziane.Postawilem server nazwa: Cube World 2015 hasło: 0104 IP: 25.184.215.91 .Jak masz zamiar wbic na chwile to nawet nie wchodz :>Około 14:40 server bedzie on.Zapraszam do wspólnej gry Dobra ponownie stawiam server wbijac okolo 11:50

Gdzie to mozna kupic? napisz na priva i na stronie tego pic cos tam nie moge sie zarejestrowac