Cudze chwalicie swego nie znacie

Jest dział o AA3 i innych pierdołach,ale o Soldacie już nie?

Bo 2d jest fe,no i zrobił go polak,w końcu nic co nasze dobre być nie może?

Przecież to jest genialna gra :>

Ktoś gra,ma zamiar? Możemy się spotkać na serwerze i porobić jakieś odpały ;]

Lista osób które grają:

1. Volgerd

2. Sqito

Zgłaszać się śmiało,nie wierze że nie znacie tej gry :P

Nie bo bo to zwyczajny fps,a nie mmofps :D

//Jeżeli Soldat jest FPSem to ja jestem... - Mr. Hania

Nie bo bo to zwyczajny fps,a nie mmofps //Jeżeli Soldat jest FPSem to ja jestem... - Mr. Hania

Agree to tak sobie first perspective :rolleyes:

Ale to fajna gra

Ba, fajna - tylko szkoda że drogi Volg nie może serva założyć z powodu Routera - czyli ja też nie mogę :P

Jak nie może ? Po prostu dla nas dwóch nie ma sensu ,równie dobrze można serwer pusty znaleźć,ale jeśli ktoś byłby chętny to mogę te porty po odblokowywać i założyć serwer,czemu nie? :)

Tylko czy ktoś grać będzie ? Zapraszam ludzie,zapraszam.. :rolleyes:

RoXxMmO - zapomniałeś dodać że ma 100 razy lepszy gameplay niż wormsy .

Ojeju grałem w to i to wyglądało jak słynne wormsy tylko bez glizd, a z jakimiś lalkami.

Możliwe, że zagram jeszcze raz, ale to w pierwszych 5 minutach się znudziło.

Jest dział o AA3

Faktycznie AA3 przy Soldacie to pikuś, w końcu:

- liczba graczy

- fakt, że to najskuteczniejsze na świecie "maszyna" rekrutacyjna

- skala projektu

... o niczym nie świadczą.

Zgadłeś, to spisek mmorpg.org.pl

A na koniec dodam jeszcze, że taki sam stosunek mamy do polskiego piwa!

Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać ;)

Faktycznie AA3 przy Soldacie to pikuś, w końcu:- liczba graczy- fakt, że to najskuteczniejsze na świecie "maszyna" rekrutacyjna- skala projektu... o niczym nie świadczą.Zgadłeś, to spisek mmorpg.org.plA na koniec dodam jeszcze, że taki sam stosunek mamy do polskiego piwa! Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać

No ta,AA3 jest meega popularne ,szczególnie na naszym forum,świadczy o tym mnogość tematów w dziale AA3 :)

Za to Soldat jest zrobiony przez polaka,czy nie powinno się wspierać takich projektów? Szczególnie że gra Soldat jest wychwalana na całym świecie jako jedna z najdynamiczniejszych gier sieciowych.

Moje stwierdzenie jest tutaj w 100 % trafne ;)

Ale nie ważne ,róbcie co chcecie,nie mieszam się,bo w końcu AMERICAS ARMY 3 ,to AMERICAS ARMY 3,to jest prestiżowa gierka i w ogóle..

Soldat,mała nędzna gierka,zrobiona przez jednego człowieka w każdym momencie gra w nią ok. 1000 graczy.

Co to oznacza? - Że to szmira ofc.

Dodam jeszcze, ze Soldat jest sieciowym shooterem 2d, a nie mmofps, czy jak ktos pisal, zwyklym fps.

FPS - First Person Shooter. Czyli będzie TPS - third person shooter.

FPS - First Person Shooter. Czyli będzie TPS - third person shooter.

Też nie do końca, bo to oznacza zazwyczaj widok zza pleców, a tu mamy 2d, ot zwykłe 2d action game, nastawione na multi, więc i jak Dzz wspomniał, nie ma to za wiele z mmo wspólnego nawet. Zresztą już type razy o tym pisał, że nie chce mi się w to brnąć znowu.

Agree to tak sobie first perspective Ale to fajna gra

ups co ja napisałem ^^

Ale to nie zmienia faktu że to nie mmo.

Mogę pofragować z wami,

Ojeju grałem w to i to wyglądało jak słynne wormsy tylko bez glizd, a z jakimiś lalkami.Możliwe, że zagram jeszcze raz, ale to w pierwszych 5 minutach się znudziło.

Wormsy nawet nie są RT, a soldat tak, więc to zupełnie inna liga.

Ja w to grałem chwile kiedyś i powiem, że gra może polska, ale mnie niczym nie wciągnęła.

Wg mnie gra jest całkiem przyjemna... Wróć, była dopóki nie zagrałem w coś właśnie w stylu tej nieszczęsnej AA3, albo nawet Battlefield'a Heroes. No i do cholery! Jak możesz twierdzić że ma lepszy gameplay niż wormsy? Wiesz chłopie ile ja przy "dwójce" czasu spędziłem z kumplami? Nie bez powodów. Soldata rzuciłem po kilku meczykach.

Ej, typek, najpierw patrz na datę!

P.S Co on sobie wyobraża? Co on odpierdziela? Już któryś temat odkopuje...

/Faktycznie, lepiej żeby nowy temat o tym samym założyć... temat jest wciąż aktualny, a wypowiedź jest na temat i konkretna, więc proszę sam nie baw się administrację i nie nabijaj postów nie na temat - Cree

Nie rozumiem. Skoro temat jest otwarty, czemu nie mogę w nim odpowiadać?

Jest dział o AA3 i innych pierdołach,ale o Soldacie już nie?

Przecież to jest genialna gra :>

Ktoś gra,ma zamiar? Możemy się spotkać na serwerze i porobić jakieś odpały ;]

Lista osób które grają:

1. Volgerd

2. Sqito

Zgłaszać się śmiało,nie wierze że nie znacie tej gry :P