Ludzie powiedzcie mi co jest takiego fajnego w tej cukierkowej grafice, że co druga Mmorpg, ma taką grafike? Ja tego nie rozumiem. Jest wiele fajnych lub ciekawie zapowiadających się gier, a zepsute przez cukierkową grafike odstraszają. W niektórych grach brakuje jeszcze posenki ze smerfów albo piosenki ,,Jadą, jadą misie...". Jak wy uważacie cukierkowa grafika to wada czy zaleta?
Cukierkowa grafika
Hmmm, to jest już kwestia gustu. Ja np: słyszę często że WoW ma cukierkową bądz dziecinną grafikę. Lecz mi się taka grafika podoba. Choc grafika z Requim Bloodmare też jest fajowska. Osobiście dla mnie gra wcale nie musi miec Super grafiki byleby byla ciekawa, lecz przyznam że cukierkowa grafika to wada.. Ponieważ jest zbyt sterylna...
Zależy gdzie. Cukierkowa grafika w 2D rządzi, w 3D ssie do kwadratu. WoW'a nie uważam za cukierkową grafikę, raczej jego tekstury są jak "ręcznie rysowane artworki".
Ja jestem taką osobą która ''musi'' grać w takie gry ^^ poprostu uważam ze taka grafika jest najlepsza i nie jest aż tak poważna :-> ale fakt to wszystko kwestia gustu =]
Wydaje mi sie ze tego typu grafika jest bardzo popularna w azjii, a jak wiadomo azja=max kasiory
polecam Wonderland Online poniewaz ma cukierkowa grafike...
Grafika moze byc "meska" ale nic za nia nie stac. Sadze wiec trzeba patrzec na wykonczenie tej grafiki jaka by ona nie byla i jaka fabula jej towarzyszy.
Vieviorka zobacz na datę założenia tematu. To było jeszcze wtedy gdy byłem zwykłym userem. Dawne czasy. Viev nie baw się w archeologa. @ZAMYKAM
Ludzie powiedzcie mi co jest takiego fajnego w tej cukierkowej grafice, że co druga Mmorpg, ma taką grafike? Ja tego nie rozumiem. Jest wiele fajnych lub ciekawie zapowiadających się gier, a zepsute przez cukierkową grafike odstraszają. W niektórych grach brakuje jeszcze posenki ze smerfów albo piosenki ,,Jadą, jadą misie...". Jak wy uważacie cukierkowa grafika to wada czy zaleta?