Curse Voice Beta Keys

b77778d9-eec8-487e-a912-8d98afe4c5ae
52d132df-a88a-4a88-883f-24badd2d3dfc
ecc8c4a0-65fb-476a-a27c-23a4b7c73f16
9551caae-af61-4f42-92fe-6584b744e485
7cb12585-fad9-40fb-af91-203d299ac57f
1af1935c-8de4-4af6-bed5-c49b7bf70dad
d040964d-dc0c-4003-8283-7ec7096d922d
4e1de419-a592-434c-a7bc-78393292ed5a
0c9ff6fb-2991-411e-b0e2-d89c4229018e
df28675e-aadd-4122-ab8b-424488478512

To dla was misiaczki :) kto wie o co chodzi ten skorzysta

PS. First2Win

Uprzejmie dziękuję i pozdrawiam :)

Ja także dziękuje i informuję iż użyczyłem sobie 7 kod.

3 klucz od dolu zabrany

Bardzo miło z twojej strony, jednak są tu mniej mili ludzie, którzy pobrali klucze i nic nie napisali. Jeśli miałbyś kiedyś jeszcze jeden klucz i dałbyś rade go wysłać mi na PW byłbym bardzo wdzięczny.

Jeśli to oznacza, że wszystkie klucze są już zabrane, to proszę o nie wypraszanie o klucze w tym temacie - jak ktoś będzie mieć kolejną porcję to nimi rzuci.

Można się dowiedzieć, gdzie można zdobyć takie klucze? :>

www.curse.com :) zapraszam serdecznie, może uda się jeszcze komuś załapać, swoją drogą z tego co wiem to mało osób się załapało, głównie pierwsi użytkownicy curse.com kiedy był głównie używany pod WoWa

Co dają owe keye?

Klucz ten daje ci dostęp do bety programu Curse Voice. Ten program to taki mod do klienta LOLa, który prawdopodobnie jest legalny, i daje ci timery na barona/dragona (jeśli tylko bedziesz przy ich zabiciu, inaczej się nie odświeżają podobno) oraz pokazuje dokladnie w sekundach kiedy każdy z drużyny będzie miał ulti. Oczywiście główną funkcją Curse Voice jest komunikator głosowy, dzieki któremu możesz komunikować się z wszystkimi członkami drużyny, którzy też mają zainstalowane Curse Voice. Mam nadzieje, że pomogłem.

Jest dokładnie tak jak napisał Pan wyżej. Tylko jest obecnie problem gdyż mało kto zna ten program przez co nikt tak naprawdę nie dołącza do Twojej rozmowy i jedynie obecną funkcją (która nie działa z nie wiadomych przyczyn na XP) jest wyliczanie czasu do smoka, nashora i ult'i.

BUMP panowie :) kolejna paczuszka 10 kluczy jest u mnie. Tym razem pisać na PW, potem tutaj. Pierwsze 10 osób otrzyma reszta czeka :)

Osoby które zgarnęły kluczyk:

HaRrYxDl

xen0n

Sokoren

feni113

melon2100000

Angven

kilerynka

Kapynovsky

Strup3k

xuream

To by było na tyle :) czekajcie na następną paczkę

"prawdopodobnie jest legalny" bany się posypia i na tym się skonczy wątpie żeby to było legalne timing barona etc ;]

Pan wyżej chyba nie zrozumiał na jakiej zasadzie działa ów program. Trzeba być przy zabiciu smoka/barona, żeby timer się odswieżył, w innym wypadku nic nie będzie się odlicać.

Jestem ciekaw co na to Riot. Sami napisali, że wszystko co ingeruje w pliki gry jest nielegalne ("Ten program to taki mod do klienta LOLa"). Poza tym, to że trzeba być przy zabiciu potwora nie zmienia tego, że jest to timer, a przez to jest takim małym "oszustwem".

@up sądzę, że gdyby riot miał coś przeciw to ten program nie miałby prawa bytu od początku. Po za tym jest on teraz dość popularny, a żadnego ale póki co nie widzę. Po za tym całkiem miło gdy nie muszę pisać na czacie za ile drake, a mam do tego licznik. Mała rzecz, a cieszy :D

Ma ktoś jakieś kluczyki?

Jakby ktoś miał jeden kluczyk to poproszę na pw :)

Otrzymalem kilka kluczy. Jesli jest jeszcze ktos chetny zapraszam na PW.

@edit

Wszystkie 5 kluczy poszlo.

UWAGA

Riot Games po przemysleniu zmienil swoja "pozycje" wzgledem Curse Voice. Przestaja oni popierac ten program i uwazaja ze jednak daje on pewnego rodzaju przewage. "W League zadne programy zewnetrzne nie powinny miec wplywu na gre od momentu wcisniecia "Play" do ekranu z wynikami." Nie oznacza co prawda to ze beda oni BANowac uzytkownikow uzywajacyh tego. Ale wszystko tak naprawde zalezy od tego CO CURSE ZROBI Z TYM PROGRAMEM. Jesli z czasem bedzie on dawac wieksza przewage(timery rowniez na Blue i Red buffa) nie wykluczone sa kary lub blokowanie tego programu. Duza jest tez szansa na to ze Curse poprostu "wylaczy" ten program.

To taka uwaga ode mnie. Pilnujcie sie :P