Custom podkładka pod mysz za 1$!

1. Trzeba zrobić konto na artscow.com

2. Wejść w ten link ( http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160 ) i kliknąć 'CREATE IT!'

3. Zaprojektować custom podkładkę

4. Wpisać Z099PLAY3M248 w pole kodu rabatowego

Nie jestem pewien co do form płatności, osobiście płaciłem przez PayPal. Po wpisaniu kodu przesyłka jest darmowa nawet do Polski. :) Pozdrawiam.

nice :)

Szkoda ze nie mam niestety pieniazkow nawet na ta podkladke :/ Ale fajny pomysl z tymi podkladkami zrobili :)

Szkoda ze nie mam niestety pieniazkow nawet na ta podkladke :/ Ale fajny pomysl z tymi podkladkami zrobili

Bez przesady, te 3,50zł zawsze można dozbierać. :P

Ile dochodzi podkladka?

przeciez to jest mniejsze od qck mini

przeciez to jest mniejsze od qck mini

No bo za 1$ to powinien byc sprzet lepszy niz ten za 200zl, nie? Szczegolnie, ze wlasny nadruk mozesz sobie wybrac (wstawic jakiekolwiek foto). Cebula.

Ile dochodzi podkladka?

Ja zamawialem jakies pol roku temu . Czas oczekiwania to okolo 2-3 tygodni bo leci prosto z chin :)

No bo za 1$ to powinien byc sprzet lepszy niz ten za 200zl, nie? Szczegolnie, ze wlasny nadruk mozesz sobie wybrac (wstawic jakiekolwiek foto). Cebula.

przeciez wiem ze to gowno, i do tego male XD po co to komu ?

przeciez wiem ze to gowno, i do tego male XD po co to komu ?

Bo może ktoś po prostu lubi mieć inną podkładkę? Albo komuś się podoba z nadrukiem wielkiej pały zamiast krajobrazu? Pomyśl czasami xd

Bo może ktoś po prostu lubi mieć inną podkładkę? Albo komuś się podoba z nadrukiem wielkiej pały zamiast krajobrazu? Pomyśl czasami xd

Ciekaw jestem czy zdarzały się takie zamówienia. XD

1. Trzeba zrobić konto na artscow.com

2. Wejść w ten link ( http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160 ) i kliknąć 'CREATE IT!'

3. Zaprojektować custom podkładkę

4. Wpisać Z099PLAY3M248 w pole kodu rabatowego

Nie jestem pewien co do form płatności, osobiście płaciłem przez PayPal. Po wpisaniu kodu przesyłka jest darmowa nawet do Polski. :) Pozdrawiam.