Cusualowy klan Warframe

Siema,

Czy istnieje jakiś klan w Warframe, który nie ma w wymogach siedzenia na Team Speaku przsez 24/7 i pozwala po prostu na cusualową grę z nierandomami i przyjemną atmosfere? Wiem, że gra jest mocno nastawiona na komunikację i zgranie drużyny, ale polatanie jakiś alarmów albo niskich poziomów szczelin można załatwić na luzie po cichu. Pogadać na chacie też można.

Samo siedzenie na Tsie czy Discordzie nie jest dla mnie problemem, nie mam jednak żadnego mikrofonu.

Jaki masz mr/czas spędzony w grze?

Na chwilę obecną 47h i 5mr

Jeżeli nic nie znajdziesz to mogę Ci zaoferować dołączenie do mojego "ghost clanu", czyli klanu dla kilku osób. W tej chwili aktywna może jest max 1 osoba, którą dodałem miesiąc temu oferując guide i wspólne farmienie. Niestety z braku czasu musiałem zrezygnować z grania, ale dobry trigger na pewno mnie zachęci do powrotu, bo zrobiło mi się troszkę luźniej. W Dojo prawie wszystkie schematy są już odblokowane. Jeżeli chcesz sobie poszerzyć listę znajomych w grze to też śmiało wysyłaj invite.

Nick w grze mam chyba równie głupi co tutaj.

Rowniez szukam kogos casualowego/casualowej gildii bez wymogów ts'a. Ja z kolei po prostu za tym nie przepadam ;)
Bo gram dosyc rzadko, praktycznie tylko weekendy. Jesli cos, dajcie jakies namiary :)

Zaczalem grac niedawno :)

Pozdrawiam :)

Siema,

Czy istnieje jakiś klan w Warframe, który nie ma w wymogach siedzenia na Team Speaku przsez 24/7 i pozwala po prostu na cusualową grę z nierandomami i przyjemną atmosfere? Wiem, że gra jest mocno nastawiona na komunikację i zgranie drużyny, ale polatanie jakiś alarmów albo niskich poziomów szczelin można załatwić na luzie po cichu. Pogadać na chacie też można.

Samo siedzenie na Tsie czy Discordzie nie jest dla mnie problemem, nie mam jednak żadnego mikrofonu.