Witam. Pragnę polecić Wam wszystkim do wypróbowania grę CyberCode Online dostępnej na Androida, IOs oraz w przeglądarce. Jest to tekstowa gra mmorpg w klimcie Cyberpunk.
Gra ma rewelacyjne i dojrzałe community. Świetny system uzbrojenia i ubierania postaci, sami tworzymy wyposażenie ze zdobytych części w lochach i od tego jak wypoziomujemy “Drukarkę 3d” zależeć będzie poziom naszego ekwipunku. Nie ma tam żadnej Energi do zużycia, która się odnawia tj. Grasz kiedy i ile chcesz. Kompletne f2p. Możesz wykupić miesięczną subskrypcje, która daje Ci możliwość stworzenia zdjęcia profilowego, czy inna ramka na czacie. Brak jakichkolwiek wspomagaczy. Jest również sklep z przyśpieszeniami ale to działa na takiej zasadzie, że jak ktoś zdecyduje się na przyspieszenie to nie przyspiesza tylko sobie dajmy na to rozwijania drukarki ale przyspiesza wszystkim, którzy akurat to robią. Jest tam fanowskie spolszczenie tworzone przez społeczność więc nie wszystko jest jeszcze przetłumaczone ale wszystko idzie w kierónku kompletnej polonizacji gry
Naprawdę niema co się rozpisywać, gra jest darmowa i każdy kto ma ochotę może sobie sprawdzić ten tytuł. Ja polecam każdemu
Mój nick w grze to Svcius jak się zdecydujesz możes dodać mnie jako polecającego ale nie po to napisałem w tym miejscu o tej grze. Zależy mi na rozwinięciu polskiego community bo ta gra naprawdę jest tego warta.