Cywilizacja 5! :)

Witam!

Szukam kolegi/kolegów - koleżanki/koleżanek do gry w w/w grę (Civilization V). Niestety nie mam dodatków (nie licząc darmowego DLC o Mongołach).

Jakie są moje warunki?

Sam mam 24 lata, raczej nie znajdę wspólnego jezyka z 15latkiem (z całym szacunkiem!). Polemika nie odgrywa tutaj pierwszej roli, ale wiadomo, chemia musi być :)

Chętni?

Steam: JacekNadJackami

Chemia musi byc co ty n randke sie umawiasz. Kurcze jak moge grac i z 15 latkiem aby tylko nie trolowal :P

Chemia musi byc co ty n randke sie umawiasz. Kurcze jak moge grac i z 15 latkiem aby tylko nie trolowal

Nie offtopuj, jego temat, jego warunki. (:, nie widze w tym nic dziwnego.

Dzięki za poparcie Bogurodzico. Chemia to była metafora do dobrego "dogadywania się". No i jest to generalnie pojęcie względne. :)

Mam również Civ V (bez dodatków), steam: nightcrossed

Gdybyscie grali w weekend,, chetnie bym przysiadl na jedna partyjke. (;

Mogę z wami popykać, ale ? Nie, nie mam 15 :) ale za to nie mam karty dźwiękowej. Nie pytajcie jak to się stało.

moja CIV:GOTY prosto z biedronki, a co :D

Madjerry/dallas

nie mogę Cię odszukać na "stimie" - odezwij się do mnie - JacekNadJackami

Nie mój steam to madjerry02, masz pod loginem.... a Dallas jest na avatarze tylko :)

Bogurodzica, dodaj mnie na steam - dogadamy się :)

Witam!

Szukam kolegi/kolegów - koleżanki/koleżanek do gry w w/w grę (Civilization V). Niestety nie mam dodatków (nie licząc darmowego DLC o Mongołach).

Jakie są moje warunki?

Sam mam 24 lata, raczej nie znajdę wspólnego jezyka z 15latkiem (z całym szacunkiem!). Polemika nie odgrywa tutaj pierwszej roli, ale wiadomo, chemia musi być :)

Chętni?

Steam: JacekNadJackami