Zacznę może tak...
Cytat
Hmm skąd my to znamy?
Dokładnie z oryginalnego gladiatusa
Powstaje wiele prywatnych sererwów, jednak ile jest serwerów, tyle też jest błędów, a błędu psują całą koncepcję i założenie...
Wielu założycieli jest strasznie napalonych,,, obiecują wiele, poźniej zaś piszą że niestety odpuszczają, tłumacząc się brakiem czasu, problemami, ale bądźmy szczerzy, są rzeczy które ich blokują, czy to brak wiedzy, czy rzeczywisty brak czasu, ale najczęstszym powodem rezygnacji jest kończący się zapał, jaki podróżował z nimi na początku całej przygody.
W ten o to sposób wiele serwerów... Silników... nosi złą sławę, np taka xnova... ma potencjał ale jeszcze nikt tak naprawde go nie wykorzystał, ale tak wiele nieodpowiedzialnych osób go stawiało że po prostu zrobiła się brzydka nalepka...
Xnova to wszystko co złe, kojaży się z dzieciakami, serwerami za sms, nie mam racji ? ludzie, którzy nieudolnie podeszli do sprawy zepsuli całą oprawę czegoś co naprawdę było by całkiem niezłe.
Zbyt wiele, zbyt źle, zbyt szybko. To powoduje zepsucie, ale nie tylko silnika ale samych graczy...
Ile razy zostawały stawiane serwery, gdzie obiecywano wam złote góry ?
Modyfikacje, cuda ...
A najbardziej boli konwesracja gracza z administratorem
Gracz:
Nie będziecie resetować gry? bo mam wysoki lvl
Administrator:
Nie, nie resetujemy grajcie spokojnie
Mijają kolejne dni... nagle wstajesz, chcesz włączyć grę a tu napis "Nie odnaleziono serwera"
Wchodzisz na forum czytasz a tu wiadomość, nie mam czasu rozwijać serwera...
Po co to ? żeby robić z siebie idiote czy aby pograć nam na nosie...
Sam osobiście jestem w trakcie modernizacji xnova, ale robię to z kimś kto się zna, kto pomoże, a jeśli zatnie się ta osoba w pewnym momencie to zawsze jest ktoś w zanadrzu. I tak systematycznie za własne ciężko zarobione pieniądzę dąże do celu, choć wiem że to będzie ciężkie, ale przecież nikt nic nie ma na gotowo, trzeba się trochę pomęczyć "chyba że masz bogatego tatusia
"
A obecnie jestem w trakcie naprawiania, modernizowania serwera gladiatus... adres strony możecie zobaczyć w stópcę...
I nie będę wam nic obiecywał, nie będę odpowiadał na żadne zadane mi tutaj pytania.
Po prostu widzisz błąd pisz, przeczytam naprawię, i nie od razu, zrobię sobiętabele taką systematyczną i bezpieczną dla gracza.
Poważne błędy będę eliminował natychmiast, mniej poważne kumulował i wydawał spis ich naprawy jednorazowo i obligatoryjnie
Tak więc z tego miejsca chciał bym was zaprosić już dziś w nocy, na nowy prywatny serwer Gladiatus
Strona w stópcę...
OFICJALNY START
DZIŚ
Ale nic nie obiecuje

Cytat
Nie chcę żebyście mnie później wytykali palcami ;p