Witam. Przejdę do rzeczy - odpalam kompa , po komunikacie "zapraszamy" mam czarny ekran i myszkę - nie mam paska zadań , nic Tryb awaryjny działa - właśnie teraz na nim jestem . Proszę o pomoc i bardzo mi zależy żeby nie robić formata. BŁAGAM POMOCY
Czarne tło + myszka
Start --> Wszystkie programy --> Akcesoria --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub
Start --> W okienko "Wyszukaj programy i pliki" wpisać Wiersz polecenia --> PPM na Wiersz polecenia (uruchom jako Administrator)
lub
Start --> Uruchom --> wpisać cmd i kliknąć OK.Komenda chkdsk wykona analizę błędów, a chkdsk /f naprawi
btw. Odpal tryb awaryjny z wierszem poleceń.
wywoła skanowanie w celu samej analizy dysku
Dzięki za szybką odpowiedź , zrobiłem inaczej - w trybie awaryjnym przywróciłem system do stanu kiedy jeszcze działał i na razie wszystko jest okej Jesli problem pojawi się znowu to spróbuję zrobić to co napisałeś a jeśli nie zadziała to odezwe się tutaj
OMFG teraz mam inny problem i to chyba przez to co się przed chwilą stało - mianowicie odpalam LOL`a , pojawia sięna sekunde to okienko z napisem league of legends i nic się nie dzieje... pomożecie? BO kur$@!y dostane...
Sprawdź pliki Lola.
Możesz ruszać myszką czy komputer jest uziemiony ?
Co do pierwszego problemu (jesli masz xp bo nie mialem zbyt dobrej stycznosci z innymi systemami sie nie znam:D) to postaraj sie na pulpicie wezwac "Swieta Trojce" czyli ctrl alt i del, przejsc do zakladki Aplikacje i nacisnac przycisk Nowe Zadanie w dolnej czesci okienka i wpisac "Explorer.exe"...
Twoj problem z LoLem to jest norma po przywracaniu systemu a wystarczy, ze reinstalniesz go z oczyszczaniem rejestru po drodze jesli to Ci nie pomoze to sciagnij na nowo LoL'a - zawsze pomaga.
Witam. Przejdę do rzeczy - odpalam kompa , po komunikacie "zapraszamy" mam czarny ekran i myszkę - nie mam paska zadań , nic Tryb awaryjny działa - właśnie teraz na nim jestem . Proszę o pomoc i bardzo mi zależy żeby nie robić formata. BŁAGAM POMOCY