Czarny ekran, działa tryb awaryjny

mam problem a polega na tym kiedy włączam komputer pojawia się "zapraszamy" a później pojawia się czarny ekran bez kursora i nie działają komendy. Jednak tryb awaryjny działa i jeśli usunę sterowniki CCC to komputer normalnie się chodzi.

Z góry dziękuję za pomoc.

Zapomniałem napisać robiłem format a sterowniki ściągałem z oficjalnej strony Msi

moja karta msi radeon 6850 cyclone (może ktoś doradzi jakie sterowniki zainstalować :) )

jakieś sterowniki muszą sie gryźć ze sobą/nie być kompatybilne, nie wiem czy format wchodzi w gre? bo to najlepsza opcja jak nie chce Ci sie kombinować ;)

edit: spróbuj ściągnąć poprzednią stabilną wersje sterów bo najnowsze czasami szwankują (miałem tak z nvidia, kiedys wypuscili jakies wadliwe i trzeba było starszych szukac bo grafika świrowała)

mam problem a polega na tym kiedy włączam komputer pojawia się "zapraszamy" a później pojawia się czarny ekran bez kursora i nie działają komendy. Jednak tryb awaryjny działa i jeśli usunę sterowniki CCC to komputer normalnie się chodzi.

Z góry dziękuję za pomoc.

Zapomniałem napisać robiłem format a sterowniki ściągałem z oficjalnej strony Msi

moja karta msi radeon 6850 cyclone (może ktoś doradzi jakie sterowniki zainstalować :) )