Czarny ekran

Witam ostatnio po właczeniu mojego laptopa jest cały czas black screen a komputer normaknie chodzi.Co może być przyczyną i ile może kosztować naprawa.Specyfikacja : z góry dzieki za ew pomoc :D Producent HP Seria G62-A20 Matryca 15,6" 1366x768 Procesor Turion II P520 2,3 Wielkość dysku HDD 500GB Pamięć RAM 4GB Karta graficzna

ATI Mobility Radeon HD 5470

uszkodzony chipset grafiki, tasma od matrycy, sama matryca. nie pozostaje ci nic innego jak pojsc do serwisu.

A dodoam że gdy podlłaczam go do monitora nic sie nie dzieje chodzi mi o przedział cenowy bo kieszenie puste a bez kompa to troche tak ładnie mówiac "bieda"

Moja babcia (dziwnie to zabrzmi ) ma ten sam problem tylko, że z monitorem nikt nigdy nie próbował . U niej pomaga wyciągnięcie baterii która jest w laptopie chwilkę odczekać i znów włożyć i działa.

Zobacze ale na 100% to nie to bo pewnie coś z kartą jest tylko ja sie nie znam za bardzo i nwm ile to moze kosztowac

Witam ostatnio po właczeniu mojego laptopa jest cały czas black screen a komputer normaknie chodzi.Co może być przyczyną i ile może kosztować naprawa.Specyfikacja : z góry dzieki za ew pomoc :D Producent HP Seria G62-A20 Matryca 15,6" 1366x768 Procesor Turion II P520 2,3 Wielkość dysku HDD 500GB Pamięć RAM 4GB Karta graficzna

ATI Mobility Radeon HD 5470