Czarny ekran!

Możesz spróbować zamienić na chwilę kartę graficzną, jeśli nadal nie będzie działać to może być coś nie tak z socketem/procesorem tj. procesor nie leży dobrze w sockecie.

Zebym tylko miala jakas inna kartę graficzna w domu.

Ale masz pewnie znajomych. Zagadaj z którymś co mógłby pożyczyć kartę graficzną. Sprawdziłabyś i oddała.

Uwazaj, bo któryś mi pożyczy. XD

A czy przypadkiem w blue scr. na dole ekranu nie było napisane "Dumping disk"?

Nie wiem czy mogę wkleić tu link do innego forum, więc napisz pw jeżeli to się pojawiło.

Jak ja miałem problemy to dostawałem od znajomych ;d widocznie mam lepszych :P

A nie masz może zintegrowanej karty ? jeżeli wyjmiesz nvidia gtx 550 to komputer powinien bez niej działać, jeżeli oczywiście masz zintegrowana, i komputer wstanie po wyjęciu normalnej to już wiesz co się stało.

Możliwe też, że to wina zasilacza, mój brat miał podobny problem, najlepszym rozwiązaniem byłoby pożyczenie od kogoś znajomego, jeżeli nic z tych rzeczy to chyba nie umiem pomóc.

Pisała, że nikt jej nie pożyczy. W takim razie chyba pozostaje wysłać komputer na gwarancję.

Albo napisz na jakimś innym forum komputerowym jeszcze zanim oddasz na gwarancję.

Z google wyczytałem że u gościa w komputerze padła płyta główna i karta graficzna :wacko:

Ahahhaha, dalam na przeglad w serwisie.

Z czego się śmiejesz? ^^

Za przegląd coś płaciłaś?

Jak mi komputer nawalał w taki sposób to po prostu spaliło mi karte graficzną, a w serwisie powiedzieli, że wiatrak już rady nie dawał :P

Dalam żeby sprawdzili co się zepsulo.

No siemano,ahahhahah znowu ja Se mam problem, a mianowicie nowy komputer się zepsul (?). Otoz, przedwczoraj poszlam sobie herbatkę zrobić i wrocilam do komputerka po 10 minutach i zobaczylam co? SWAGGY BLUE SCREEN ._. Z Blue scren'a wyczytałam iż jest jakiś problem z hardware no to sie przestraszylam i zaczelam troszke guglowac. 1) Czasem komputer sie wlacza i wyskakuje program do do naprawy windowsa. Klikam w to, po czym komputer sie resetuje 2) Lampka na plycie glownej swieci sie na zielono, wiec to chyba dobrze, c'nie? 3) Wyjmowalam kartę graficzna i ram, o dziwo nic nie piszczalo. 4) Komputer dzialal tydzień :o 5) Specyfikacja komputera : proc i5 4670k, dysk twardy segate 500 gb, karta graficzna asus nvidia gtx 550 to, plyta asus z87-k, ram 8 gb ddr3 1600 mhz. BTW. NIE ZYCZE SB ODPOWIEDZI TYPU "WEJDZ W TRYB AWARYJNY", BO BEDE BILA. 8) RESETOWALAM ROWNIEZ BATERIE BIOSU I KABLE DO MONITORA SA DOBRZE PODLACZONE