Czarny Ekran

Witam mam pewien problem ze swoją skrzynką. Pewnego pięknego dnia naszła mnie ochota by pograć w diablo 3, niestety wyskoczył mi błąd sterowników karty graficznej. Chciałem ponownie uruchomić skrzynkę niestety się to nie udało ponieważ na ekranie logowania do windowsa wywala mi czarny ekran i tak za każdym razem jak próbuję uruchomić komputer na moim radku, na integrze działa bez zarzutu. Robiłem formata niestety nie pomaga.

System:Windows 8.1 64

Procesor: I5 4690k

Płyta główna: Msi z97 gaming 5

Karta Graficzna: Gigabyte radeon r9 280x 3gb

RAM: HyperX 2x4gb 1600mhz

Zasilacz: Corsair CX600

Przeinstaluj sterowniki karty graficznej, jeżeli to nie pomoże pozostaje serwis komputerowy lub zakup nowej karty.

Jeżeli posiadasz licencjonowany system operacyjny możesz ewentualnie skontaktować się z konsultantem microsoft'u.

od kiedy występuje ten czarny ekran ? jeżeli od samego początku to trafiłeś na wadliwą sztukę, wysyłaj na gwarancję o ile ją masz .

Kartę mam od 4 miesięcy wszystko pięknie ładnie działało aż nie wyskoczył mi ten błąd sterowników :/

Kartę mam od 4 miesięcy wszystko pięknie ładnie działało aż nie wyskoczył mi ten błąd sterowników :/

Jeżeli karta jest nowa to oddaj ją do serwisu gwarancyjnego i po problemie...

Sprawdź kartę graficzną w innym komputerze. U kolegi, wujka gdziekolwiek. Dowiesz się, czy jest wadliwa jeśli też nie będzie działać.

Jeśli padła, to oddaj na gwarancje, o ile jeszcze masz. A jak nie masz, to śmietnik i zakup nowej.

A jeśli będzie działać w innym kompie to będziemy kombinować dalej.

Witam mam pewien problem ze swoją skrzynką. Pewnego pięknego dnia naszła mnie ochota by pograć w diablo 3, niestety wyskoczył mi błąd sterowników karty graficznej. Chciałem ponownie uruchomić skrzynkę niestety się to nie udało ponieważ na ekranie logowania do windowsa wywala mi czarny ekran i tak za każdym razem jak próbuję uruchomić komputer na moim radku, na integrze działa bez zarzutu. Robiłem formata niestety nie pomaga.

System:Windows 8.1 64

Procesor: I5 4690k

Płyta główna: Msi z97 gaming 5

Karta Graficzna: Gigabyte radeon r9 280x 3gb

RAM: HyperX 2x4gb 1600mhz

Zasilacz: Corsair CX600