Od ostatnich kilku tygodni przy otwieraniu tematu na górze ekranu wyświetla mi się czarny pasek zasłaniający 1/3 treści.
Korzystam z chrome'a. Ktoś wie o co chodzi?
Od ostatnich kilku tygodni przy otwieraniu tematu na górze ekranu wyświetla mi się czarny pasek zasłaniający 1/3 treści.
Sam takiego problemu nie mam i nie miałem ale rozejrzałem się po góglu i dochodzę do wniosku, że ten problem miało parę osób i trzeba przeinstalować Chroma. Od czego on może być ? Nie mam pojęcia : O
Również używam Chroma i muszę przyznać, że jeszcze takiego problemu nie miałem. Możliwe, że nic takiego nie pojawia się na moim ekranie ze względu na wgranego AdBlocka.
Wygląda to tak:
Ja też aktualnie takiego problemu nie mam i nie miałem. Próbowałeś po prostu przeinstalować Chrome'a ?
Miałem tak na stronie portalu.
Aktualnie wydaje mi się że to po prostu reklama która się nie chce się doładować. Wgraj plugin Ad Blocka, u mnie po tym problem przeszedł, jeśli nie pomoże, to chyba najłatwiej będzie czekać aż samo się wyleczy.
Miałem tak na stronie portalu.Aktualnie wydaje mi się że to po prostu reklama która się nie chce się doładować. Wgraj plugin Ad Blocka, u mnie po tym problem przeszedł, jeśli nie pomoże, to chyba najłatwiej będzie czekać aż samo się wyleczy.
Dzięki pomogło.
EOT
Temat został zamknięty. Powód: EOT.