Hej. Przeglądam to forum od hmm kilku lat, miałem pare kont wcześniej, ale były one raczej zakładane po to, aby wystawiać tu swoje oferty na targu. Lecz nadszedł moment bodajże pare miesięcy temu, aby założyć jedno, jedyne moje konto i oficjalne, aby móc wypowiadać się tutaj wśród braci graczy.
Krótko, na imię mam Marcin. Wiek podany jest na profilu, kto będzie zainteresowany to spojrzy. Obecnie kończę liceum, klasa humanistyczna (haha, a na drzewach zamiast liści, będą wisieć humaniści ; będę Cię odwiedzać w macu, pamiętaj duża cola i frytki ; chcesz to Cię zatrudnię, potrzebuję kogoś do kopania rowów), ale zaskoczę was. Determinacja oraz samozaparcie i dążenie do celu spowoduje u każdego sukces. Trzeba mieć tylko pomysł na siebie i bez matury można się dorobić.
Mmo w jakie grałem? Runes of Magic, RuneScape, Rappelz, Metin2, Aion, TERA, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, World of Warcraft, etc. etc.
Jakie mmo najmilej wspominam? Runes of Magic, spędzone cztery lata, wydane pieniądze (skiny, upgrade), ale i dorobiłem się swojego na tej grze. Można powiedzieć, że wydatek na nią zwrócił mi się.
Obecnie w nic nie gram, po prostu żadne mmo nie potrafi mnie przyciągnąć na dłużej tak jak kiedyś. Myślałem o Guild Wars 2 (sprzedałem konto w listopadzie), aby ponownie wrócić, ale to raczej po zastrzyku gotówki związanej ze zwrotem podatku, bo wydatki mam obecnie na inne rzeczy.
No cóż to wszystko. Pytajcie, postaram odpowiedzieć na wszystkie pytania.