Czcigodny Pastor

Nie wierzę, jak coniektórzy mogą wierzyć w każde słowo, które jest napisane tutaj na forum :).

WTS Popcorn!

napiszcie jeszcze kilka razy bo oni mają IQ typowego prawicowca i jeszcze nie zrozumieli

Ja na przykład jestem księdzem i nudzę się na parafii.Dlatego udzielam się na tym forum a także słucham death metalu,z nudów.Uwierzyliście mi :D?

Cześć!...

PS:Moglibyście zaprzestać tych żałosnych sprzeczek? Dajecie się prowokować jak dzieci...

Dzięki, ratujecie mi wieczór przed nudą :lol:

01-man-in-cinema.jpg

O zgrozo to że ktoś odpisuje i ma z tego bekę to znaczy że dał się sprowokować? Albo nie rozumie że troll zawsze będzie trollem? Nie w tym rzecz:) Po prostu może ja i inni mają taką samą satysfakcję z odpisywania na debilne posty, jak ten tam Pan 46 latek z prowokowania i trolowania:)

Oj Pastor z tobą to będzie ubaw. Ty mój mały trollu.

Oj Pastor z tobą to będzie ubaw. Ty mój mały trollu.

nie myśl sobie że jak przed chwilą mnie obrażałeś to teraz tak łatwo zaciągniesz mnie do łóżka

nie myśl że jak przed chwilą mnie obrażałeś to teraz tak łatwo zaciągniesz mnie do łóżka

Ja jebie jednak nie będę zabierał już tutaj głosu bo widzę, że nawet to jego trolowanie jest na bardzoooo niskm poziomie;) bye

Oho kogo przywiało. Od czasu banicji "gimbo-elity" trochę humoru wróci na forum. Biorę popcorn i uważnie obserwuję forum.

Witaj.

Ja z kolei witam Cię serdecznie i mam nadzieję, że nie pokażesz takiego samego poziomu co na serwisie.

Baw się dobrze i przestań trollować :)

Jeden troll w tą czy w tą mi tam bez różnicy.

Pastor wypad. Przez te twoje komentarze i kucyki robi mi się źle.

Pastor wypad. Przez te twoje komentarze i kucyki robi mi się źle.

Nie musisz czytać.

A ja dziwię, i myślę kiedy cię crack'ed zbanuje, ile wytrzyma :P.

nie zbanuje mnie bo niedługo też będę moderatorem tak jak on

A ja dziwię, i myślę kiedy cię crack'ed zbanuje, ile wytrzyma .

Nie zbanuje bo nie ma za co.

Jeszcze nie ma za co.

"Jeszcze"

Nie zbanuje bo nie ma za co.

Dla specjalnych przypadków powinny zostać stworzone specjalne paragrafy.

Na przykład ban dla osoby, która w jawny sposób prowokuje użytkowników forum.

No litości, koledzy, ale reguły są po to, żeby pomagać użytkownikom, a nie im przeszkadzać.

Skoro widać, że chce tylko psuć atmosferę, to go zbanujcie i pierdzielić "sprawiedliwość".

Trochę racjonalnego podejścia i profilaktyki.

Ot luźna sugestia.

@Down

Ban na ip.

A jesli nie pomoze, to maca.