witam
postanowiłem zagościć na forum bo sam portal mi już nie wystarcza
mam 46 lat, dwójkę dzieci, miłością do My Little Pony zaraził mnie mój synek
cieszycie się?
witam
postanowiłem zagościć na forum bo sam portal mi już nie wystarcza
mam 46 lat, dwójkę dzieci, miłością do My Little Pony zaraził mnie mój synek
cieszycie się?
Witaj!
Miłego spamowania i trollowania
nie
Jeśli Ty i osoba wstawiająca te żałosne niekiedy komentarze (chociaż jak widać po dużej liczbie + przy niektórych komentarzach można stwierdzić, że gimbazie naszej mmorpg-owej sprawiasz radość) to ta sama osoba, to NIE nie ciesze się bo z liczbą lat 46 masz tyle wspólnego co ja z wydobyciem odkrywkowym boczniaka syberyjskiego.
Witaj!Miłego spamowania i trollowania
dziękuję to bardzo miło z twojej strony
@Caratusz
@FlashGordon
@Arjon
uczcie się dzieci bo jutro egzamin was czeka
Pastor nie chcę być niemiły , ale nikt cię tu nie chcę.
Nie kłam
nie możesz mówić w imieniu wszystkich homofobie
ja przynajmniej nie słucham satanistycznej muzyki i nie propaguję tego wśród młodych ludzi na tym forum
Ale promujesz głupotę swoją osobą wiec wyjdź...
Taa. 5 minut jest na forum, i już zna każdego. Nice.
ludzie zaczęli mnie besztać tylko dlatego, że lubię kucyki
od razu widać, że to forum jest pełne faszystów
zaprowadzę tu porządek
To jak już chcesz tak błyszczeć to proponuje zacząć od wikipedii i sprawdzić znaczenie słowa faszyzm^^ Bo co post to coraz większego błazna z siebie robisz...
ludzie zaczęli mnie besztać tylko dlatego, że lubię kucykiod razu widać, że to forum jest pełne faszystówzaprowadzę tu porządek
Powodzenia
@Caratusch Ale wy dajecie się łatwo prowokować
Wierz mi , że prędzej stąd wylecisz niż zaprowadzisz porządek. Może najpierw zacznij od siebie i zaczynaj zdania z wielkiej litery. Poza tym jeśli masz 46 lat i lubisz rysunkowe kuce, to masz coś nierówno pod kopułą.
nie martwcie się niedługo startuję na redaktora i naprawię to forum
@Maisiel
a jak nierówno pod kopułą musi mieć osoba propagująca muzykę satanistyczną
Poczekaj poczekaj, 46 lat lubisz kucyki ponny, nie tolerujesz niektórych rodzajów muzyki, trollujesz na portalu i mówisz do osób które mają WIDOCZNIE większą inteligencję od ciebie, aby się uczyły na testy gimnazjalne ? Powodzenia.
Hello.Nie chcę robić tu off top,ale naszła mnie taka myśl.Pytanie do użytkowników forum,czy macie jeszcze jakieś inne niezbyt lubiane persony udzielające się w komentarzach na portalu.Jakie są wasze typy ?Taka socjologiczna ciekawość mnie nurtuje.
Słaby troll. Znajdź sobie życie.
Up- Wszyscy który podpadali dostali niedawno bany. Teraz pora na niego.
Powodzenia @Caratusch Ale wy dajecie się łatwo prowokować
A niech sobie prowokuje:) Fiut mu od tego nie urośnie chociaż pewnie na to liczy a co do błaznowania przez kolegę to całkiem fajnie jest pośmiać się z poziomu dzisiejszych "46 latków"