Czegoś nie ogarniam

Witam

Wbiłem Maga 11 lvl, i nie padłem ani razu, zrobiłem Scout, i na 5 lvlu padłem już 3 razy, porównywałem, Damage między dwoma postaciami, i coś tu nie gra, myślałem, może że postacie są nie zbalansowane, ale sam sobie mówie że to nie możliwe, o co chodzi... =/

O to, że porównujesz postać w przedziale lvlowym 5-11?

Nie bierz pod uwagę obserwacji kiedy jeszcze 2 klasy nie wybrałeś.

Ja mam Rangera 56 i na przeżywalność czy dmg nie narzekam

I po to ten temat, wow ;).

O nic nie chodzi :) Sorcem miałeś więcej szczęścia no i jak przedmówcy napisali pograj trochę a tak przy 60 lvlu zobaczysz czym gra się lepiej ;)

Na takim lvlu mag jest dość mocny bo ma tego shielda. Na późniejszych lvlach aż taki mocny nie jest. Wbij większy lvl i zobaczysz czym ci się lepiej gra.

Patrzenie na postacie przed min. 45lv jest bez sensu kompletnie. Ale mnie inna rzecz zastanawia - jak można paść na 5 lvl? bez znaczenia kim.

Haha, nieźle się uśmiałem z tego tematu. Jak można porównywać postacie mając 5 skilli na krzyż, brak stigm, brak doświadczenia z pvp/pve, a o braku głównej klasy nie wspomnę..

Bo scout to klasa wymagająca intuicji, a nie naciskania 1, 2, 3, 4.

@up

To żeś dowalił. Jeśli idzie o pvp to żadna klasa na 1,2,3,4 nie wygra, a na PvE - stałe combo na początek, dalej jak zejdą cooldowny - intuicja 120%!

Jeśli chodzi o assassina to trzeba skille używać do sytuacji. Wiedzieć, kiedy buffki załączyć, kiedy evasiona, od czego zacząć oraz być gotowym na zwroty akcji. Są klasy trudniejsze i łatwiejsze, a sorc jest typem postaci dość prostej w obsłudze. Poza tym stałe combo nie zawsze daje rady. Załóżmy, że atakuje nas potwór, zabijemy go, natomiast zaagrowaliśmy drugiego, mając low hp. Przy assassinie jest tak, że i na pvp i na pve jak coś popieprzymy to leżymy pod skrzydłami.

Assasin w 3.0 stal sie troszke OP wobec magów.

Według mnie każda postać wymaga ogarnięcia.

Osobiście gram sorcem na max. lvl i jednak, aby nim grac trzeba ruszyc głową.

Zresztą jak każdą postacią.

I powinieneś jak ktoś to już oznajmił najpierw troche podbic lvl'e i dopiero wtedy porównywać :)

Pozdrawiam!

Witam

Wbiłem Maga 11 lvl, i nie padłem ani razu, zrobiłem Scout, i na 5 lvlu padłem już 3 razy, porównywałem, Damage między dwoma postaciami, i coś tu nie gra, myślałem, może że postacie są nie zbalansowane, ale sam sobie mówie że to nie możliwe, o co chodzi... =/