W sumie gram głównie Ryzem. Nieźle mi idzie, praktycznie co mecz staty wahają się koło 15 killi więc jak dla mnie źle nie jest. I tu mam pytanie, jaki czempion ma podobny styl gry Jak Ryze, chodzi o taki agresywny szybki magiczny atak. Chodzi mi o maga, assassini mnie nie interesują.
Czempion podobny do Ryze'a
Kassadin, LeBlanc, Sion AP(boots of mobility), Lux, Annie, Morgana(podobna do ryzego najbardziej) i wiele innych...
Wejdź w swój profil daj champions i zaznaczy Mage czy Casters nie wiem jak jest napisane bo mam przerwę i będziesz miał.
Wydaje mi się ,że Annie jest podobna do Ryza. Dmg jest równie duży no i dobrze wymierzone combo skilli zmiata większość przeciwników.
Annie jest najbardziej podobna, ewentualnie Veigar.
A Anivia i Malzahar? Jak nimi się gra?
Anivia jest koxem jak się nią ogarnia : D
Malzahar OP : ] haras, rzucasz plamę pod gościa + Ulti i typa nie ma : )
To czas uzbierać 6,3k . A Karthusa obczajałeś?
Zabawka na normal game bo w rankedach nic nie robi poza ulti.
Mhm. No i jeszcze coś takiego. Jest różnica w Custom games, a Normal games jeśli chodzi o poziom przyrostu kasy za mecz? Czy w którymś z tych typu rozgrywki więcej się dostaje?
Custom to farma kasy w kilka minut ale lepiej grać normal games z kolegami większa kasa : )
No na razie ekipy nie mam, samemu jadę. Pogram w custom w takim razie.
Champion podobny do ryze? Najbardziej z nim kojarzy mi się Brand ;P Może ze względu na jego ulti i na umiejętności, jak to ktoś kiedyś napisał... Brand to dziecko Annie i Ryza ;D
W sumie jeżeli chodzi o normale to Karthus jest bardzo dobry, zssolować idzie praktycznie każdego (no chyba że naprawdę koks tank) ale Malzahar zjada nas naszym ulti jak chce ....
W sumie jeżeli chodzi o normale to Karthus jest bardzo dobry, zssolować idzie praktycznie każdego (no chyba że naprawdę koks tank) ale Malzahar zjada nas naszym ulti jak chce ....
Karthus wymieką przy Teemo, rzuca blinda i po sprawie ;<
Anivia jest b. dobra. ostatnia nią gram.. staty wachają się na rankedach ok. 12/4. Malzahar 16/2.... Bardzo fajny tez jest Nocturne
Karthus wymieką przy Teemo, rzuca blinda i po sprawie ;<
hahahahahahahahahahahahahahhahahaah, Boże widzisz, a nie grzmisz...
hahahahahahahahahahahahahahhahahaah, Boże widzisz, a nie grzmisz...
Dzisiejszy ranked game
Karthus (nasz) vs Teemo.
Karthus cały czas padał od Teemo, dopóki nie zmieniłam się.
nie chodzi o to kto padał, bo teemo jest dobrym harassem, ale blind nie zmienia w ogóle sytuacji karthusa. : o
to nic nie znaczy jak Teemo rzuca Blind... Karthus dalej trafia "kuleczkami" i innymi skillami blind daje efekt oślepienia z normal ataku.
Karthus prawie nikogo nie soluje... Tak na prawdę to on rozkręca imprezę po śmierci xD (Aura AOE, kuleczki, Ulti).
W sumie gram głównie Ryzem. Nieźle mi idzie, praktycznie co mecz staty wahają się koło 15 killi więc jak dla mnie źle nie jest. I tu mam pytanie, jaki czempion ma podobny styl gry Jak Ryze, chodzi o taki agresywny szybki magiczny atak. Chodzi mi o maga, assassini mnie nie interesują.