Zawsze gdy wejdę na komputer serwery w LoLu są zajęte rozumiem , że są przepełnione , ale zawsze gdy wejdę ? Coś robią czy coś odpowiedzcie mi na to pytanie .
Czemu cały czas jest serwer zajęty
http://eu.leagueoflegends.com/news/prepare-eu-west-and-eu-nordic-east - info z oficjalnej strony
http://leagueoflegends.pl/component/content/article/361-podzialserv.html - przetłumaczone
I wszystko jasne, jak widać robią coś w tej sprawie.
Chcę tylko dodać ,że wystarczy odpalić wyszukiwarkę "Custom Games" i zobaczyć około tysiąc graczy AFKujących w swoich roomach.I mamy odpowiedź na pytanie "Dlaczego kolejka jest tak długa?".
Ps.Apeluję do Polskich graczy- Nie AFKujcie,dajcie grać innym ,a sami nie będziecie tyle czekać.
Dzisiaj już będzie podzielony główny server EU na dwa inne, z taką samą ilością slot'ów jak poprzedni więc kolejki powinny zniknąć albo przynajmniej być bardzo krótkie.
Zawsze gdy wejdę na komputer serwery w LoLu są zajęte rozumiem , że są przepełnione , ale zawsze gdy wejdę ? Coś robią czy coś odpowiedzcie mi na to pytanie .
zwykle jest tak, że jak masz w patcherze cały czas busy to po prostu poczekaj chwilę (2-5min) ;p
ta, jak wyżej to też jest powodem znacznych zmian na serwerze EU także już wkrótce powinno się ustabilizować xD
Podział zakończony. Koniec z problemem logowania się i przerzucaniem na angielski serwer ;D
wręcz przeciwnie, kolejka jest nadal i to wcale nie krótsza (przynajmniej na nordic &east). Ponadto mieli wprowadzić menu w języku polskim....
Spokojnie, dajcie im jeszcze trochę czasu. Jutro już powinno być wszystko ok. Sporo osób czekało aż podział się skończy i pewnie dlatego są teraz kolejki ^^
Masakra, zalogowałem się i już są setki AFK room'ów. Co za idioci...
wręcz przeciwnie, kolejka jest nadal i to wcale nie krótsza (przynajmniej na nordic &east). Ponadto mieli wprowadzić menu w języku polskim....emmm język polski w lolu jest bardzo prosto zrobić jak chcesz wiedzieć więcej to są poradniki na yt ;p